Reacties

Thuisblijfmoeder tegen wil en dank — 2 reacties

  1. Mooi interview, en heel herkenbaar dat 'niet bewust, maar toch...'. Nadat ik vorig jaar overspannen werd en met mijn studie moest stoppen, ziet het er naar uit dat ik ook thuis moet blijven; al doe ik mijn best werk te vinden, ik weet eigenlijk ook niet of ik dat aan kan. Ik moet me er echt nog overheen zetten dat ik financiëel niets inbreng, en doe mijn best wat binnen te krijgen met dingen waar ik wél energie van krijg.

  2. Mooi interview, en heel herkenbaar dat 'niet bewust, maar toch...'. Nadat ik vorig jaar overspannen werd en met mijn studie moest stoppen, ziet het er naar uit dat ik ook thuis moet blijven; al doe ik mijn best werk te vinden, ik weet eigenlijk ook niet of ik dat aan kan. Ik moet me er echt nog overheen zetten dat ik financiëel niets inbreng, en doe mijn best wat binnen te krijgen met dingen waar ik wél energie van krijg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>