Plan nu je vakantiereis m.b.v. bol.com

Advertorial

'Is het nog ver mama?'

Dat is een vraag die je als moeder niet graag hoort opstijgen vanaf de achterbank! En al helemaal niet als je net je eigen straat uit rijdt… Maar zoals vroeger de slogan luidde: 'Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid' zo zeggen wij aan Het Moederfront graag: 'Een slimme moeder is op een lange autorit voorbereid!'

De voorbereidingen, en voorpret, beginnen bij de vakantiewinkel van bol.com. Want zij hebben een speciale pagina met 300 handige must-haves voor vakanties met kinderen, én ééntje met als thema handig voor onderweg.

Must-haves voor onderweg op bol.com

Je moet een lange autorit zorgvuldig opbouwen, en je belangrijkste troef tot het laatst bewaren. Wij raden daarom aan te beginnen met een spel als Auto Bingo, en als je kinderen daarop uitgekeken zijn het reisspel 'Wie is het?' Op het moment dat ze dan ruzie krijgen, geef je ze allebei een Donald Duck vakantieboek.

Zo kom je al een heel eind richting eindbestemming! Naarmate de reis vordert zet je dan je grotere geschut in, te beginnen met een Nintendo. En je grootste troef is natuurlijk de draagbare dvd-speler!

Bol.com vakantiewinkel

Al deze essentiële surival spullen vind je in de bol.com vakantiewinkel. Daar rondneuzen voelt al een beetje als vakantie omdat de vakantiewinkel is vormgegeven als een pinboard. Je kunt er dus heerlijk plaatjes kijken. Behalve de genoemde thema's kun je ook nog kiezen voor Zon, zee & strand en Vakantie basics. Ook als je niet op vakantie gaat, maar gewoon thuis blijft, kun je genieten van de prachtige sfeerfotografie!

Wat zijn de top 10 must-haves voor jouw vakantie?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *