Leuke tweedehands spulletjes voor moeders!

Gastpost van Chantal over haar tweedehands webwinkel!

Als moeder merk je al snel dat je kleintje al snel uit zijn of haar kleertjes groeit en niet meer speelt met speelgoed van een jaar geleden. Ook raken kinderen al snel uitgespeeld op hun favoriete console en willen ze graag het nieuwste speelgoed. Het is zonde om deze spulletjes weg te gooien, aangezien andere kinderen hier nog heel blij mee kunnen zijn.

Vaak is het speelgoed niet zoveel gebruikt en kan een tweede leven nog prima aan. Op Cheepa proberen we deze spulletjes in te kopen en voor een zacht prijsje te verkopen aan moeders en vaders die het wat moeilijker hebben of tweedehands gewoon erg leuk vinden, want laten we eerlijk zijn: tweedehands is weer helemaal terug en hip!

Assortiment

Op Cheepa.nl is bijna alles voor uw kind te vinden. Dit varieert van gebruikte Playmobil, Little People, Lego en houten speelgoed tot tweedehands consoles als Xbox, Playstation of Wii. Ook spellen, kinderwagens, fietsen en boeken zijn voordelig te koop voor een leuke prijs. Alle producten zijn nagekeken en mochten er gebreken zijn, wordt dit keurig vermeld op de website, zodat je precies weet wat je koopt. Zo weet je bij Cheepa dat producten 100% functioneren wat je vaak niet weet bij online marktplaatsen. Op deze manier proberen we duurzaamheid te bevorderen en veiligheid te garanderen.

Ook voor een goed doel

Een deel van de opbrengst van de tweedehands winkel gaan naar een goed doel. Ze steunen we dit jaar, net als vorig jaar, Kika (Kinderen Kankervrij) en gaat 1 Euro van iedere verkoop naar dit goede doel. Het is ook mogelijk op spulletjes te doneren, waarbij 75% van de opbrengst naar Kika gaat. Op deze manier help je de mensen die het wat moeilijker hebben en tegelijkertijd Kika.

Eenvoudig online bestellen

Via de webshop kun je de producten eenvoudig bestellen. Aangezien de prijzen natuurlijk lager zijn dan bij standaard winkels, wordt het shoppen weer leuk! Daarbij heb je bijvoorbeeld ook de optie om de producten schoon te laten maken of om kleding bijvoorbeeld gewassen thuisgestuurd te krijgen. Laat je verrassen en neem een kijkje op cheepa.nl!


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *