Reacties

Moeder worden en zijn anno 2018: ga er maar aan staan! — 9 reacties

  1. Wat dat betreft komen “wij Papa’s” er nog goed vanaf. Ik denk dat er van de moeders inderdaad ontzettend veel verwacht/geeist wordt. Als Papa wordt er voornamelijk (nog steeds) verwacht dat je brood op de plank brengt. Al is er natuurlijk ook wel wat veranderd met het fenomeen Papadag (een begrip waar veel mensen een hekel aan hebben).
    Zelf probeer ik genoeg tijd met de kids door te brengen en overal mijn steentje bij te dragen.

  2. ik denk niet makkelijker maar anders. de maatschappij was ook anders. vroeger bleven moeders thuis en was er geen kinderopvang zoals nu. wel de peuterspeelzaal. nu werken we maar ik vind dat niet erg. en een heleboel andere dingen deden onze ouders ook/

  3. ik denk niet makkelijker maar anders. de maatschappij was ook anders. vroeger bleven moeders thuis en was er geen kinderopvang zoals nu. wel de peuterspeelzaal. nu werken we maar ik vind dat niet erg. en een heleboel andere dingen deden onze ouders ook/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>