Reacties

Geef jij het goede voorbeeld? — 12 reacties

  1. Ik scoorde 18, en dat werd goed genoemd als resultaat, dus daar doen we het voor. Ik fiets alleen weinig, maar ja, met 3 kinderen onder de 3 en die heuvels hier, wat wil je... er zijn ook geen fietspaden zoals in nederland.

  2. Ik scoorde 18, en dat werd goed genoemd als resultaat, dus daar doen we het voor. Ik fiets alleen weinig, maar ja, met 3 kinderen onder de 3 en die heuvels hier, wat wil je... er zijn ook geen fietspaden zoals in nederland.

  3. Grappig Karien, hoe het land of de omgeving waarin je woont, de score dus kan beïnvloeden! Ik heb wat dat betreft mazzel: de basisschool van de kinderen is 1 kilometer wandelen, en het is hier zo plat als een dubbeltje.

  4. Grappig Karien, hoe het land of de omgeving waarin je woont, de score dus kan beïnvloeden! Ik heb wat dat betreft mazzel: de basisschool van de kinderen is 1 kilometer wandelen, en het is hier zo plat als een dubbeltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>