Reacties

Boekreview: Horken en Heksen — 14 reacties

 1. Provocatief, ietwat onconventioneel, een leuk spiegeltje dat de dames en heren wordt voorgehouden.. dat belooft allemaal een aardig boekje te zijn. Ik ga het binnenkort maar eens lezen.

 2. Provocatief, ietwat onconventioneel, een leuk spiegeltje dat de dames en heren wordt voorgehouden.. dat belooft allemaal een aardig boekje te zijn. Ik ga het binnenkort maar eens lezen.

 3. Ik ga maar weer fulltime werken en dan gaat mijn vrouw maar naar het aanrecht en de waslijn. En ik zal ook mijn creditkaart aan haar afgeven zodat ze zelf dit prachtige boek kan kopen. Je hebt helemaal gelijk.

 4. Ik ga maar weer fulltime werken en dan gaat mijn vrouw maar naar het aanrecht en de waslijn. En ik zal ook mijn creditkaart aan haar afgeven zodat ze zelf dit prachtige boek kan kopen. Je hebt helemaal gelijk.

 5. @Huisman, niet zo gepikeerd joh! Ik zou dit boekje opnemen met flink wat humor, en vooral met een dikke korrel zout. Huisman zijn is ook belangrijk werk, en als het de samenleving soms aan respect ontbeert, heb het dan in ieder geval voor jezelf. Geloof in je eigen levensstijl, dan volgt de omgeving vanzelf wel. Die Wijnberg moet misschien gewoon eens vaker een huisman ontmoeten, aangezien hij zo ongeveer lijkt te denken dat ze niet bestaan.

 6. Kennen jullie de regels van Kluun's "Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt" nog? Een handleiding die hij schreef voor mannen die binnenkort vader worden. Ook hij adviseert tijdens de zwangerschap de vrouw zoveel mogelijk gelijk te geven! En ik moet eerlijk zeggen dat dat een hoop (hormonale) discussies voorkomt! Maar een paar maanden na de bevalling, met een ietwat stabielere hormoonspiegel, houd ik wel van wat tegengas.. Een pittige discussie op z'n tijd houdt de boel levendig (als hij me daarna alsnog maar gelijk geeft 😉 )
  Trouwens, Nicole, waar haal je de tijd toch allemaal vandaan? Kinderen opvoeden/ verzorgen, zoveel blogs bijhouden, schrijven, betaalde mails lezen, regelmatig sporten enz. enz. Je verrast me elke blog weer en dan tussendoor ook nog boeken lezen. Mijn respect heb je!

  Pauline
  thuismetkinderen.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>