Reacties

Gastcolumn: Foto moment — 12 reacties

 1. ik heb er 1, en daar zijn inderdaad veel foto's van, hoewel dat langzaamaan wel wat minder begint te worden.
  In het begin wilde ik bij wijze van nog filmen dat hij zijn luier lag vol te poepen, nu filmen we alleen nog met feesten en speciale dagen.

 2. Elk kind blijft toch even bijzonder, of liever: zo zou het moeten zijn. Nog altijd trachten wij onze vierde regelmatig breed grijnzend, koppeltje duikelend of looping makend op de foto vast te leggen. Zo overdreven als vroeger is het gelukkig niet meer, toen onze pc haast zwichtte onder het gewicht van alle fotobestanden van alleen al het eerste hapje van nummer 1. Laten we zeggen dat er nu eindelijk wat maat in gekomen is.

 3. Elk kind blijft toch even bijzonder, of liever: zo zou het moeten zijn. Nog altijd trachten wij onze vierde regelmatig breed grijnzend, koppeltje duikelend of looping makend op de foto vast te leggen. Zo overdreven als vroeger is het gelukkig niet meer, toen onze pc haast zwichtte onder het gewicht van alle fotobestanden van alleen al het eerste hapje van nummer 1. Laten we zeggen dat er nu eindelijk wat maat in gekomen is.

 4. Tja, zonder zielig te willen doen, van mijn zus zijn er baby foto's en een geboortekaart, van mij niet. Ik heb mijn ouders daar eens naar gevraagd en mijn moeder moppelde toen wat.
  Ik heb dus bij allebei mijn kinderen een kaart en veel foto's.

 5. Wij hebben nu ook van de derde weer megaveel foto's gemaakt. En de kadootjes stromen ook maar binnen, terwijl we toch alles inmiddels op zijn minst dubbel hebben. Soms dus op her vervelende af.
  Het lijkt hier dus mee te vallen...

 6. Het opmerkelijke bij ons was bij nummer vier de niet te stuiten stroom kraamvisite. Geen enkel ander kind van ons is ooit zo in de watten gelegd! Het bleek dat, juist door onze eerder drie kinderen, ons sociaal netwerk in de loop der jaren nogal gegroeid was.

 7. Het opmerkelijke bij ons was bij nummer vier de niet te stuiten stroom kraamvisite. Geen enkel ander kind van ons is ooit zo in de watten gelegd! Het bleek dat, juist door onze eerder drie kinderen, ons sociaal netwerk in de loop der jaren nogal gegroeid was.

 8. Ik heb dus het stukje hierboven geschreven en ik wilde even kwijt dat ik het beste jammer vind dat er zo weinig foto's van mij zijn maar dat ik het nooit had willen missen om in een groot gezin op te groeien. Het was er altijd gezellig, druk en rommelig en bij mijn moeder kon alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>