Wine-up!

Het wemelt van de 'hilarische' boeken over het moederschap. Maar meestal gaan die vooral over de baby en kleuterperiode.

Het boek Wine up! gaat verder waar die boeken ophouden. De vrouwen in Wine up zijn Anna (42), Caro (41) en Esmee (40). Ook hun kinderen zijn iets ouder: vanaf ongeveer 10 jaar tot pubers.

Wine up!

Wine-up is het resultaat van de samenwerking van Mieke Kosters (43) Yvanka van der Zwaan (41). Zijn creëerden de karakters van Anna, Caro en Esmee op basis van hun eigen ervaringen en die van hun vriendinnen.

Hun verhalen leidden tot het blog wine-up.nl het boek Wine-up! en de serie Bitterzoet. Bitterzoet wordt omschreven als een komische dramaserie en is te zien op Linda.TV.

Over het boek Wine up!

Hoewel ik het persoonlijk een beetje jammer vindt dat de karakters fictief zijn, zijn de columns zeer herkenbaar en bieden ze een humoristisch kijkje in het leven van een moderne veertigjarige vrouw.

Wel vind ik dat alchohol nogal verheerlijkt wordt.

Conclusie over Wine up!

Wine up gaat verder waar de meeste 'hilarische' boeken met columns over het moederschap stoppen. In Wine up krijg je een kijkje in het leven van moeders met wat oudere kinderen.


Praktische informatie over Wine up!

Wine up, betekenissen van vrouwen met een fantastisch rotleven is voor 14,99 te koop bij bol.com en is zeer geschikt als verjaardagscadeau voor een veertig plus moeder.

Blijf op de hoogte en neem een gratis emailabonnement!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *