Midlife moeders

Boeken met columns over het moederschap zijn er eindeloos veel. Tot vervelens toe. Het valt dan ook niet mee, binnen dit genre nog met iets nieuws te komen. Het lukte zelfs Aaf Cortius Brandt niet. Toch is het Maaike Mommers heel aardig gelukt met haar boek 'Midlife Mom'.

Moeders rond de veertig

Nu eens niet het zoveelste 'hilarische' verslag van een nieuwbakken moeder over het hectische leven met een baby/peuter/kleuter, maar beschouwingen van een moeder die met rasse schreden de veertig nadert terwijl haar dochter de puberteit nadert. Het is herkenbaar, heel behoorlijk geschreven, en verfrissend omdat voor deze leeftijdsgroep moeders het genre nog niet zo platgetreden is.

Een fragment uit Midlife Mom

'Daar lopen ze, en ik ben één van hen. Vrouwen van een jaar of 40. Ze zien er moe en onverzorgd uit. Het is nog niet te laat voor ze, maar ze zijn wel overduidelijk toe aan een make-over. Twintig jaar geleden kwam ik hier dagelijks. Nu loop ik hier achter mijn dochter aan, net zoals alle andere vrouwen achter hun dochter of zoon aanlopen. Het contrast met de frisse, jonge, hoopvolle gezichtjes van de elf- en twaalfjarigen is zo groot dat het de hele ruimte in beslag neemt.'

Praktische informatie: Midlife Mom gratis downloaden

Midlife Mom is voor 12,95 verkrijgbaar bij Bookaholics, en is daar als ebook te downloaden voor 3,95.

Maar je kunt het daar ook gratis downloaden! Hier is de gratis download link.


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *