Vriendinnenonline - het verrassende verhaal over hoe het begon!

vriendinneonline
Vriendinnenonline is een platform waar je vriendinnen kunt zoeken en vinden.

Lees nu hoe het ooit allemaal begon!

Op forums zie je ze regelmatig staan: oproepjes van vrouwen die op zoek zijn naar een vriendin. Priscilla was zo'n vrouw.

Priscilla (29) verliet voor de liefde huis en haard in het Westen, en verhuisde naar het Oosten van het land. Helaas bleek hij niet de ware. En Priscilla vond zichzelf terug in een hoek van het land waar ze niemand kende. Dat was achteraf bezien het begin van vriendinnenonline!

Op zoek naar contact bekeek ze oproepjes op forums. Maar die oproepjes waren vaak achterhaald, onduidelijk of gedateerd.

Dus besloot Priscilla zelf een site te beginnen waar vrouwen op een duidelijke en eenvoudige manier vriendinnen kunnen zoeken. En dat werd vriendinnenonline.

Wij interviewden Priscilla over dit initiatief en ze vertelde ons haar verhaal!

Vriendinnenonline

Hoe maak je nieuwe vriendinnen?

Priscilla: 'Een paar jaar geleden verhuisde ik van het Westen naar het Oosten van het land. Ik liet al mijn vrienden achter. In het begin viel het nog wel mee. Maar op een geven moment miste ik de leuke spontane bezoekjes. Ik kende immers niet veel mensen in de buurt. Verder dan een praatje met de buurvrouw kwam ik niet. Terwijl ik helemaal niet verlegen ben.

Maar waar moest ik mensen ontmoeten?

Veel vrouwen zijn op zoek naar vriendinnen.

Ik had weinig tijd door werk en gezin om me aan te sluiten bij de plaatselijke sportclubs. En op stap ging ik ook niet veel meer. Daarom ging ik op internet op zoek naar vrouwen die in dezelfde situatie zaten als ik. Ik wilde weten hoe zij er mee omgingen.

Ik kwam op fora terecht waar oproepjes door vrouwen gedaan werden die op zoek waren naar vriendschap. Maar hoe oud was het bericht? Waar woonden ze? Het was allemaal zo anoniem en vaag. Ik zocht een website waar het allemaal toegankelijker was, niet zo anoniem. Vriendinnenonline bestond toen nog niet...Tenslotte is het heel normaal om op zoek te zijn naar nieuwe vriendinnen.

Door er met anderen over te praten merkte ik dat er meer vrouwen waren zoals ik. Op zoek naar vriendschap vanwege een verhuizing, scheiding, verwaterde vriendschappen noem maar op. Toen werd het idee geboren om zélf een website te beginnen. Dat werd dus vriendinnenonline.

Het ontstaan van vriendinnenonline.nl

Het was hard werken om mijn idee uit te werken, en te vertalen in een website. Mijn partner is programmeur en hielp me met het bouwen van de website. Zelf heb ik een opleiding in het toerisme gevolgd, maar heb eigenlijk nooit in die branche gewerkt. Ik heb vooral gewerkt als commercieel medewerkster en office manager.

Naast mijn parttime baan, was ik elke dag wel een paar uur met vriendinnenonline bezig. Inmiddels is dat zeker 30 tot 35 uur per week.

Priscilla's werkzaamheden voor vriendinnenonline

  • Website testen
  • Nieuwe ideeën ontwikkelen
  • Social media bijhouden
  • Marketing via social media en flyers
  • Interviews doen
  • Emails beantwoorden
  • Heel veel lezen wat er in medialand allemaal gebeurd.

Ik hoop dat veel vrouwen een leuke vriendin leren kennen via Vriendinnenonline.nl. En dat ze graag naar de site terug komen. Inmiddels heb ik al 6000 unieke bezoekers per maand.

In de toekomst zou ik het leuk vinden om van vriendinnenonline.nl mijn werk te maken. Ik ben momenteel op zoek naar partners. Maar de site zoals die nu staat, zal voor de vrouwen die zich inschrijven en ook na inschrijving, gratis blijven.

Vriendinnenonline

Inmiddels zijn we zo'n heel wat jaartjes verder en is vriendinnenonline uitgegroeid tot veel meer dan een plek om anderen te ontmoeten. Je vindt er ook allerlei interessante artikelen. Inmiddels moet je eenmalig 14,95 betalen om je in te schrijven bij vriendinnenonline.
Hieronder een screenshot van de website anno 2021
Vriendinnenonline

Vriendinnenonline app

Op de site vind je ook een app groep voor jonge moeders en een groep die regio gebonden is.
Lees ook: thuisblijfmoeder zijn is soms moeilijk.

Nieuwsgierig?

Bezoek dan vriendinnenonline.nl!


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *