Reacties

Voorloopster Thuisblijfmoeder: zeer gewaardeerd, de baas in huis en veel vrijheid — 4 reacties

  1. Wat verrassend om de geschiedenis van de huisvrouw zo even globaal te lezen.
    Ik ben momenteel thuisblijfmoeder zoals dat dus nu genoemd wordt. Alleen lijk ik in niets op die vrouw met dat aangesnoerde middel en keurig onderhouden huis dat geurt naar vers gebakken taart. Ik denk dat we in de nabije toekomst een nieuwe naam moeten gaan bedenken voor de ondernemende vrouwen die werken én zelf hun huishouden en kinderen verzorgen, maar daarbij ook werkelijk innerlijk geluk nastreven. Het lijkt me geweldig om deel te nemen aan 'het actuele debat over werk en zorg'.

  2. Wat verrassend om de geschiedenis van de huisvrouw zo even globaal te lezen.
    Ik ben momenteel thuisblijfmoeder zoals dat dus nu genoemd wordt. Alleen lijk ik in niets op die vrouw met dat aangesnoerde middel en keurig onderhouden huis dat geurt naar vers gebakken taart. Ik denk dat we in de nabije toekomst een nieuwe naam moeten gaan bedenken voor de ondernemende vrouwen die werken én zelf hun huishouden en kinderen verzorgen, maar daarbij ook werkelijk innerlijk geluk nastreven. Het lijkt me geweldig om deel te nemen aan 'het actuele debat over werk en zorg'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>