Reacties

Trend in Moederland: Sophie de Giraffe — 6 reacties

 1. Ik heb deze bijna twee jaar terug in een winkel gekocht die er mee stopte voor 8,95 ik vind het persoonlijk veel geld, maar als ik zie hoe de kleine er mee omgaat is het dat echt meer als waard.
  MAARRR het piepje is dus in de giraffe geschoten, waardoor die het dus al vanaf dag 1 al niet meer doet, en daar baal ik wel van, maar kleine man vond het niet erg, zelfs nu vind hij het fijn er mee te spelen, te knijpen en toendertijd zijn tanden! er in te zetten, en allemaal overleefd en ziet er nu nog uit als nieuw, alleen dat piepje, het blijft jammer (maar jah dat is mama, niet kleine man en daar gaat het om) en nee ik heb geen geld zat, maar als extra'tje als soort kraamcadeau gekocht, anders had ik het ook niet gedaan. B.ol.c.o.m heeft voor 20,- ook nog een heus pakketje met verschillende extra's en regelmatig kan je daar ook met korting kopen.

  jammer dat ik geen foto neer kan zetten.

  Groetjes
  ruby

 2. Ik heb deze bijna twee jaar terug in een winkel gekocht die er mee stopte voor 8,95 ik vind het persoonlijk veel geld, maar als ik zie hoe de kleine er mee omgaat is het dat echt meer als waard.
  MAARRR het piepje is dus in de giraffe geschoten, waardoor die het dus al vanaf dag 1 al niet meer doet, en daar baal ik wel van, maar kleine man vond het niet erg, zelfs nu vind hij het fijn er mee te spelen, te knijpen en toendertijd zijn tanden! er in te zetten, en allemaal overleefd en ziet er nu nog uit als nieuw, alleen dat piepje, het blijft jammer (maar jah dat is mama, niet kleine man en daar gaat het om) en nee ik heb geen geld zat, maar als extra'tje als soort kraamcadeau gekocht, anders had ik het ook niet gedaan. B.ol.c.o.m heeft voor 20,- ook nog een heus pakketje met verschillende extra's en regelmatig kan je daar ook met korting kopen.

  jammer dat ik geen foto neer kan zetten.

  Groetjes
  ruby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>