Siliconen naambandje voor je kind

siliconen naambandje
Ook al ben je altijd thuis bij je kinderen, je kunt niet voorkomen dat je ze soms een moment uit het oog verliest.

Help, waar is mijn kind?!

Nu zijn er kinderen die gewoon netjes op hun plaats blijven zitten. Maar er zijn ook ondernemende types die geen gelegenheid voorbij laten gaan om de benen te nemen. De eerste keren schrik je vreselijk en als je ze eenmaal door hebt, gebeurt het misschien minder vaak. Maar hoe meer je erop uit gaat met je kindje, hoe vaker je in situaties kunt komen, waarin je kindje de benen neemt.

Toch wil je gerust zijn en vertrouwen geven aan je kindje dat het vrij mag rondlopen. Daarom is het handig om in geval van nood je kindje een siliconen naambandje met jouw telefoonnummer te geven. Dat maakt het makkelijker om je kind vrijheid te geven.

Want, mocht het gebeuren dat je kind jou niet meer vinden kan, dan kunnen anderen haar of hem helpen jou weer te vinden.

Gemoedsrust met een siliconen naambandje

Met een siliconen naambandje van GoedGemerkt heb je een geruster gevoel. Ze zijn verkrijgbaar in diverse hippe kleuren zoals camouflage blauw, neon groen en glitterroze. De siliconen naambandjes van GoedGemerkt zijn er in verschillende maten vanaf een leeftijd van 2 jaar en kosten 5,95 euro exclusief verzendkosten.

Siliconen naambandje zonder inkt

GoedGemerkt gebruikt geen inkt bij de productie van het siliconen naambandje. Ze zijn dus ‘sabbelproof’ voor de allerkleinsten. Voor de gegevens die je op het siliconen polsbandje wilt laten plaatsen, kun je kiezen uit verschillende lettertypen en bijna dertig leuke merkjes. Ook medische gegevens zoals een allergie of bloedgroep kunnen er op gegraveerd worden.

Bedenk goed wat handig is voor jou en je kindje. Ga je op vakantie naar het buitenland, gebruik dan de taal van het land waar je heen gaat en vergeet niet de landcode voor het telefoonnummer te plaatsen, voor gesprekken uit het buitenland.

En zijn je kinderen al groter? Dan zijn de naambandjes leuk om bijvoorbeeld hun idool of favoriete voetbalclub op te laten zetten.

GoedGemerkt.nl is specialist in labels

Toen haar kinderen nog kleiner waren verloor moeder Anouk van Schaardenburg regelmatig allerlei spullen. In 2002 is zij daarom vanuit huis haar bedrijf Goedgemerkt.nl, specialist in labels begonnen. Zij was de eerste op de Nederlandse markt met de kleurrijke labels om allerlei spullen te merken. Deze makkelijke, leuke en praktische manier om spullen te merken, viel meteen goed in de smaak bij vele andere moeders. Het is een groot succes gebleken. Je ziet de labels van GoedGemerkt inmiddels overal.

Onlangs zijn deze handige Polsbandjes met naam aan het assortiment van GoedGemerkt toegevoegd.


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *