Reacties

Kinderen Thuisblijfmoeders minder kans op overgewicht? — 5 reacties

 1. Jammer dat er geen vaders bij betrokken zijn bij dit onderzoek. Vaders die thuis zijn, zijn overwegend meer betrokken en actiever met hun kroost. Kortom, zonde van de tijd en energie wat in dit onderzoek is gestoken.

 2. Harvard professor Alison Field constateert ook dat vaders geen rol spelen in dit onderzoek. Zij verklaart dit uit het feit dat het onderzoek in 1991 is gestart: Field verwacht dat anno 2011 de rol van vaders wél zou zijn meegenomen in het onderzoek.

 3. Als je levensmiddelen koopt die je grootouders nog als eten herkennen dan laat je veel dingen in een supermarkt liggen. In heel veel spullen kom je E621 tegen. Het is bewezen dat daar je voedsel slechter van verteert en je dus zwaarder wordt. Op YouTube zijn verschillende dingen te vinden en ook op Wikepedia. Het etiketten lezen is een crime, er worden veel andere namen opgezet, oa. gistextract. Een puzzel maar wel waardevol. Er zijn veel mensen intolerant voor dit spul. Zelf je groente snijden, je aardappeltjes schillen, je brood bakken enz. enz. Het scheelt allemaal Enrs. En als wij het niet meer kopen dan laten de fabrikanten dat spul wel uit hun producten.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

 4. Als je levensmiddelen koopt die je grootouders nog als eten herkennen dan laat je veel dingen in een supermarkt liggen. In heel veel spullen kom je E621 tegen. Het is bewezen dat daar je voedsel slechter van verteert en je dus zwaarder wordt. Op YouTube zijn verschillende dingen te vinden en ook op Wikepedia. Het etiketten lezen is een crime, er worden veel andere namen opgezet, oa. gistextract. Een puzzel maar wel waardevol. Er zijn veel mensen intolerant voor dit spul. Zelf je groente snijden, je aardappeltjes schillen, je brood bakken enz. enz. Het scheelt allemaal Enrs. En als wij het niet meer kopen dan laten de fabrikanten dat spul wel uit hun producten.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

 5. Tja en de vraag is dan toch, waar het heeft plaats gevonden en hoe al die mensen tegen eten aankijken. Ik vind ook dat het met een korreltje zout genomen moet worden.
  Ik was ook een sleutel kind en aardig mollig, mijn zus was mager. Dus tja.

  Wij eten redelijk tot goed gezond en die kids van ons hebben een goed BMI. Het is wat je ze aanleert te eten en dat heeft meer met de ouders te maken dan met het feit of je werkt of niet.

  Ik vind ook dat het met een korreltje zout genomen moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>