Hoe zorg jij dat je baby gaat slapen?!

Het is de Heilige Graal van menig ouder: een nachtje lekker dóór slapen. Maar ja, wel jammer dat je baby dat memo niet heeft gehad. Wie kent niet de verhalen van vermoeide ouders die uren met hun kind in de auto rondrijden in de hoop dat hun schatje eindelijk in slaap valt?

Vroeger vond men: 'Gewoon laten huilen, dan valt het kind vanzelf een keer in slaap!' Maar wie deze techniek geprobeerd heeft weet, bevorderlijk voor je eigen nachtrust is dat niet.

Er is hoop: Slapen kun je leren!

Gelukkig is er hoop, want slapen kun je leren! In de baarmoeder sliep je kind wanneer het hem uitkwam. Het was er altijd donker en lekker warm, en na de geboorte is dat natuurlijk best even wennen. Als ouders kun je je kind helpen te leren slapen, en ouders onderling kunnen elkaar weer helpen.

Wat is jouw slaapritueel?

Daarom roept Zwitsal alle ouders op om slaaptips met elkaar te delen. Heb jij een bijzonder slaapritueel, de ultieme ‘slaap lekker’-tip, verzorgingstips, een liedje of verhaaltje waardoor je kindje altijd lekker in slaap valt?

Deel jouw tip en film hoe je je kindje rustig naar bed brengt! Wie de leukste, origineelste of handigste slaaptip instuurt, wint een prachtige nieuwe Slaapkamer van Kids Factory. Niet alleen het volledige interieur krijg je van Zwitsal cadeau, maar ze doen er ook nog een stylist bij.

Klik hier om jouw bedritueel te delen!

Slaap lekker!


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *