Reacties

Interview met Thuisblijfmoeder Mme Zsazsa — 3 reacties

 1. Heb ook al eerder over haar gelezen. Ben zelf niet zo crea en daarom boek niet gekocht (mss toch eens doen dan leer ik wellicht iets bij...:-)) Ik vind haar vooral leuk omdat ze niet de behoefte voelt zich te verdedigen. Dat ze gewoon haar ding kan doen mede doordat het haar man is die voldoende geld binnenbrengt, en schijt heeft aan wat anderen daarvan denken. Ik merk wel eens dat ik soms vind dat ik het aan mensen uit moet leggen waarom ik thuis ben, en wat ik dan doe en dat dat heus ook werk is, terwijl eigenlijk niemand er iets mee te maken heeft hoe ik m'n leven inricht. Dus ik vind haar erg verfrissend.

 2. Ik vond het best een goed interview. Al die interviews ivm haar boek heb ik overgeslagen op den duur, maar dit trok toch mijn aandacht. Het was van een ander slag.
  Ik vind haar wel heel eerlijk en ze lijkt zich echt niet aan te trekken wat een ander er van vindt allemaal. Ze zegt ook best hele juiste dingen bv. waarom vrouwen alleen zouden gaan werken voor 't geval dat hun man hun uiteindelijk bedankt voor hun diensten. Ze vraagt zich af of dat wel een goede reden is. Zo denk ik er ook over namelijk. Dan toch nog liever thuis! Later....dat zien we dan wel.
  Ik denk niet dat het succes haar zomaar is komen aanwaaien....haar blog was een succes door 'een gat in de markt' toen, maar het had evengoed een andere madam kunnen zijn. Door leuke creaties en grappige teksten is het uiteindelijk komen aanwaaien.
  Ze heeft wel de luxe natuurlijk dat ze dingen inderdaad kan weigeren omdat haar man genoeg verdiend. Ze mag daar zeker van genieten en ze beseft dat ook wel denk ik wat een geluk dat is.
  Ik hoef ook niet te werken (man werkt hier ook dubbel, maar die wil dat, voor hem is dat een hobby)en dan toch geld besparen is gewoon omdat we inzitten met de toekomst, een goed voorbeeld willen zijn voor de kinderen (die het wellicht moeilijker gaan hebben)en ook omdat dat ook heel leuk kan zijn om geld te besparen.
  Oei. Dat wordt hier wel een lang antwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>