Bijverdienen als thuisblijfmoeder.... met een krantenwijk!

bijverdienen


Bijverdienen als thuisblijfmoeder
.

Het is iets dat veel thuisblijfmoeders graag doen, naast de zorg voor hun kinderen.

Bijverdienen betekent immers extra inkomsten voor het gezin.

Recent stond in De Gelderlander een interessant artikel over bijverdienen met een krantenwijk. Silvana Veijers vertelt hoe ze begon met bijverdienen als thuisblijfmoeder!

Bijverdienen als thuisblijfmoeder met een krantenwijk

Silvana begon met bijverdienen als thuisblijfmoeder toen haar oudste zoon 1 werd. Ze begon zich te vervelen, maar wilde tegelijkertijd wel overdag thuis zijn bij haar kind. Sylvana:

'Zo kwam ik uit op de krant!'

Inmiddels heeft Sylvana 4 kinderen, en staat ze elke dag om 3 uur 's nachts op! Niet  alleen organiseert ze de werkzaamheden op het depot waar alle kranten worden afgegeven voor de bezorgers, ze bezorgt zelf vaak ook nog de krant in meerdere buurten.

Om 7.00 weer thuis voor de kinderen!

Sylvana is rond 7 uur weer thuis om de kinderen te helpen met het ontbijt en om ze naar school te brengen. Zwaar lijkt ze het niet te vinden. Ze vertelt dat ze met plezier naar haar werk gaat.

Bijverdienen met een krantenwijk

Volgens Sylvana kun je best aardig bijverdienen met een krantenwijk als je dagelijks twee uur kranten bezorgt. Daar komen bovendien nog de giften rond de feestdagen bij. Vorig jaar haalde Sylvana toen maar liefst 800 euro op.

Wat verdien je met een krantenwijk?

Volgens krantenbezorgen.nl en krantenbezorgerworden.nl kun je tussen de 200 en 500 euro per vier weken verdienen met kranten bezorgen. Maar volgens de Nationale Beroepengids ligt het netto loon tussen de €80,00 en €150,00 per maand.

Op de site krantenbezorgendenbosch schrijven ze veelbelovend:

'Wanneer je 18 jaar of ouder bent en je hebt het juiste hart om te werken en een doel waarom je graag vroeg uit je bed wilt, dan kun je al snel met 2 wijken tussen de €450,- en €650,- per 4 weken verdienen.'

Je kunt je loon vermeerderen door een grotere wijk te doen, of meerdere wijken.

P.S. Je moet zelf belastingaangifte doen over je bijverdiensten met een krantenwijk.

Zou jij een krantenwijk overwegen?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *