Reacties

6-jarigen een pinpas? — 14 reacties

  1. Hmm, 6 jaar lijkt mij wel heel erg jong. Ik kan me zo niet 1,2,3 herinneren wanneer ik een betaalpas kreeg, maar volgens mij zat ik toen al op de middelbare school (net als een mobiele telefoon :P).
    Als mijn zoons dadelijk 6 jaar zijn, denk ik dat ze toch gewoon nog 'fysiek' zakgeld krijgen...

  2. Hmm, 6 jaar lijkt mij wel heel erg jong. Ik kan me zo niet 1,2,3 herinneren wanneer ik een betaalpas kreeg, maar volgens mij zat ik toen al op de middelbare school (net als een mobiele telefoon :P).
    Als mijn zoons dadelijk 6 jaar zijn, denk ik dat ze toch gewoon nog 'fysiek' zakgeld krijgen...

  3. Iets heel anders, maar waar ik mij ook zorgen over maak. De druk om geld maar te gaan beleggen in plaats van sparen, want: "dan ZOU je meer rendement kunnen krijgen". Ja leuk hoor, maar je neemt ook meer risico. Mijn man is best gevoelig voor dit soort acties. Ik dus niet. Want ik ben daarin redelijk behoudend en wil nagenoeg geen risico lopen. Zeker niet met geld wat je spaart voor je kind. Wat je niet echt 'over' hebt maar wat je wil sparen voor haar toekomst. En on topic. Een pinpas? Poeh. Ik denk dat ik mijn kind eerst heel duidelijk wil maken hoe het werkt. Ik hoor genoeg verhalen van kinderen die denken dat het geld letterlijk 'uit de muur' komt.

  4. Hier nog geen pinpas, maar ik snap inderdaad wel dat kinderen er jonger aan beginnen, alleen is 6 jaar wel erg vroeg. Dat je niet meer kan betalen in de schoolkantine snap ik best, maar die kinderen zijn dan toch ook boven de 12 jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>