Reacties

Vrouwen verruilen hoge hakken voor sneakers — 6 reacties

  1. Ik heb schoenen met een kleine hak.. Ik vind hakken wel mooi namelijk, maar stiletto's of iets dergelijks is ook niet iets wat ik gemakkelijk aan trek thuis.
    Voor een feest is het wel leuk om hakken in huis te hebben. Het staat toch wel erg mooi vind ik.

  2. Als ik vroeger had geweten wat ik nou weet....had ik nooit geen hakken gedragen! Mijn voeten en rug zijn erdoor "beschadigd" helaas. Ik draag al jaren geen hakken meer....kan me ook niet voorstellen dat vrouwen er fijn op lopen, de echt high heals bedoel ik dan hè? Enkels zwikken alle kanten op als ik ze zie lopen... En sneakers zijn zo leuk tegenwoordig! En fijn dat ze ook onder een jurkje/rokje kunnen....

  3. Als ik vroeger had geweten wat ik nou weet....had ik nooit geen hakken gedragen! Mijn voeten en rug zijn erdoor "beschadigd" helaas. Ik draag al jaren geen hakken meer....kan me ook niet voorstellen dat vrouwen er fijn op lopen, de echt high heals bedoel ik dan hè? Enkels zwikken alle kanten op als ik ze zie lopen... En sneakers zijn zo leuk tegenwoordig! En fijn dat ze ook onder een jurkje/rokje kunnen....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>