Reacties

Thuisblijfmoeder Melanie (39) en fulltime blogger op Bmellow — 10 reacties

  1. Lieve Melanie, je bent verre van nutteloos. Het doet me wat dat je het af en toe zo voelt. Jij bent even nuttig als je wederhelft, ook al brengt hij het geld in het laatje. Dat het thuis gewoon door kan gaan (denk aan het ziek worden van een van de kids), omdat jij thuis bent, ongeacht wat er gebeurt, moet je niet onderschatten!

  2. Lieve Melanie, je bent verre van nutteloos. Het doet me wat dat je het af en toe zo voelt. Jij bent even nuttig als je wederhelft, ook al brengt hij het geld in het laatje. Dat het thuis gewoon door kan gaan (denk aan het ziek worden van een van de kids), omdat jij thuis bent, ongeacht wat er gebeurt, moet je niet onderschatten!

  3. Probeer je niet teveel aan te trekken van wat anderen zeggen, gemakkelijker gezegd dan gedaan, ik weet het... Weet je, er zijn ook heel veel banen die eigenlijk niet zo nuttig zijn en vreselijke geestdodend ook. Ik kan me ook eigenlijk niets nuttigers voorstellen dan je kinderen fijn op weg helpen in het leven. Werken is niet zaligmakend ondanks wat sommige mensen vinden. 🙂

  4. Probeer je niet teveel aan te trekken van wat anderen zeggen, gemakkelijker gezegd dan gedaan, ik weet het... Weet je, er zijn ook heel veel banen die eigenlijk niet zo nuttig zijn en vreselijke geestdodend ook. Ik kan me ook eigenlijk niets nuttigers voorstellen dan je kinderen fijn op weg helpen in het leven. Werken is niet zaligmakend ondanks wat sommige mensen vinden. 🙂

  5. Helemaal mee eens. Wat doet het er toe wat anderen er van vinden? Hebben zij het perfecte leven? Ik kan me er ook aan ergeren dat er zo neerbuigend wordt gedaan over fulltime moederschap. En soms heb je gewoon geen keus; wat als je bijvoorbeeld geen of moeilijk opvang kunt krijgen? Wij zijn ook niet gezegend met 2 paar opa' s en oma' s. Waarom is dat toch? Het is denk ik de trend van vandaag. Alles moet mooier, beter, sneller en meer. Nooit tevreden met minder, merk ik ook in mijn omgeving, maar goed daar kun je weinig aan veranderen, Gewoon lekker je ding doen!

  6. Helemaal mee eens. Wat doet het er toe wat anderen er van vinden? Hebben zij het perfecte leven? Ik kan me er ook aan ergeren dat er zo neerbuigend wordt gedaan over fulltime moederschap. En soms heb je gewoon geen keus; wat als je bijvoorbeeld geen of moeilijk opvang kunt krijgen? Wij zijn ook niet gezegend met 2 paar opa' s en oma' s. Waarom is dat toch? Het is denk ik de trend van vandaag. Alles moet mooier, beter, sneller en meer. Nooit tevreden met minder, merk ik ook in mijn omgeving, maar goed daar kun je weinig aan veranderen, Gewoon lekker je ding doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>