Reacties

Thuisblijfmoeder Godelieve — 7 reacties

 1. Ik kan alleen maar bewonderen fulltime moeder, al ben ik het niet. Ik vind moederschap heel belangrijk, maar ik hou het niet vol zonder ook werk voor mezelf te hebben. Ik heb geprobeerd 3 maanden en mislukt, ik vind combinatie heerlijk. Daarom heb ik ook zo respect voor moeder die thuis blijft. Eigenlijk respect voor alle goede moeders. Dat Godelieve daarna werk niet kunnen vinden vind ik jammer tegenwoordig als je 30 bent, ben je al te oud voor de ardbeidsmarkt.

 2. Mijn moeder was vroeger bijna altijd thuis en als kind vond ik dat erg fijn. In de hedendaagse hectische tijd is het lastiger voor moeders om die keuze te maken. Er wordt vaak op ze neergekeken en ook financieel is het niet voor iedereen mogelijk. Ik heb daarom groot respect voor moeders die er toch heel bewust kiezen om fulltime thuismoeder te zijn. Mijn man en ik hebben er destijds voor gekozen om beide parttime te werken en voor onze dochter te zorgen. Waardoor wij maar 1 dag in de week opvang voor haar nodig hadden.

 3. Weet iemand waar Godelieve gebleven is? Ze had twee blogs: LieverVoordelig en LieverGezellig, maar ineens waren de blogs weg. Ik nam contact op met ene Marga die haar nog wel eens belde, maar haar blog was kort na mijn reactie ook verdwenen.

  groetjes,
  Monique

 4. Weet iemand waar Godelieve gebleven is? Ze had twee blogs: LieverVoordelig en LieverGezellig, maar ineens waren de blogs weg. Ik nam contact op met ene Marga die haar nog wel eens belde, maar haar blog was kort na mijn reactie ook verdwenen.

  groetjes,
  Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>