Reacties

Neel Frens' pleidooi voor fulltime moederen — 4 reacties

  1. Ondanks het feit dat ik thuisblijfmoeder ben (ondertussen al ruim bijna zeven jaar)zou ik dit boek niet kopen.
    Die laatste woorden zijn wel een erg vreemde kijk op het pubergedrag.

  2. Ondanks het feit dat ik thuisblijfmoeder ben (ondertussen al ruim bijna zeven jaar)zou ik dit boek niet kopen.
    Die laatste woorden zijn wel een erg vreemde kijk op het pubergedrag.

  3. Ik kom uit zo'n orthodox christelijk milieu en heb me er van losgemaakt. Juist vanwege dit soort bespiegelingen als hierboven weergegeven. Ik heb mensen in de idiootste gedachtenkronkels terecht zien komen vanwege hun geloofsovertuiging. Dat alles staat overigens los van of ik wel of niet werk of voor mijn kinderen zorg.

  4. Ik kom uit zo'n orthodox christelijk milieu en heb me er van losgemaakt. Juist vanwege dit soort bespiegelingen als hierboven weergegeven. Ik heb mensen in de idiootste gedachtenkronkels terecht zien komen vanwege hun geloofsovertuiging. Dat alles staat overigens los van of ik wel of niet werk of voor mijn kinderen zorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>