MMM Europe: Make Mothers Matter

Er is een Engelse gezegde dat gaat: The hand that rocks the cradle, rules the world.

Dat zet het overheidsbeleid dat moeders zo snel mogelijk bij de wieg vandaan wil hebben in een heel nieuw perspectief. Maar dit terzijde.

Dat moeders belangrijk zijn voor het gezin, en dus voor de hele maatschappij, vindt ook de organisatie MMM Europe. Hun motto is: 'Make Mothers Matter', en ze zien het als hun missie Europese moeders een stem te geven, en die te laten horen aan Europese beleidsmakers.

In 2011 publiceerde MMM Europe de resultaten van hun survey, 'What Matters to Mothers in Europe, waaraan 11000 moeders meewerkten. Ze stuurden de resultaten bovendien naar de 750 leden van het Europees Parlement, en een persbericht naar ruim 10.000 journalisten.

Het is wonderlijk en opvallend hoe weinig deze organisatie in Nederland het nieuws haalt. Daarom vragen we jullie: Wie kent de organisatie MMM Europe?

Volg Het Moederfront op Twitter!


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. ik stuit toevallig op dit stukje, en nee, ik kende deze organisatie nog niet. inderdaad jammer dat ze de publiciteit amper halen....t zou wel eens mogen vind ik!

  2. ik stuit toevallig op dit stukje, en nee, ik kende deze organisatie nog niet. inderdaad jammer dat ze de publiciteit amper halen....t zou wel eens mogen vind ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *