Linda. Het Opvoedboek: verrassend goed boek

'Don't judge a book by its cover,' gaat het Engelse gezegde, en in het geval van Linda. Het Opvoedboek gaat dit zeker op. Want bij het zien van de cover met daarop een foto van Linda in een soort van Engelse nanny outfit, was onze eerste reactie: 'Die blieven we niet.'

Maar Linda. Het Opvoedboek blijkt tot onze verrassing niet alleen lezenswaardig en informatief, het geeft ook nog eens een uitstekend overzicht van alle opvoedkundige zaken waarmee ouders anno 2013 te maken krijgen. Als we ooit een tijdcapsule zouden maken, zou dit boek er zeker een plaatsje in krijgen. Want 'zij die na ons komen' zullen door dit boek een zeer adequaat tijdsbeeld krijgen.

Geen columns, maar interessante artikelen

Hoewel de cover anders doet vermoeden, is Linda. Het Opvoedboek dus niet het zoveelste boek met 'grappige' columns over het moederschap. Het bevat informatieve artikelen die eerder in de Linda zijn verschenen, geschreven vanuit het persoonlijk perspectief van de auteur, maar met algemene waarde. De artikelen zijn geschreven door bekende namen als Saskia Noort en Sylvia Witteman, en iets minder bekende auteurs waaronder Daphne Huineman, Els Rozenbroek, Jossine Modderman en Liesbeth Wytzes.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn pubers en seksualiteit, soft drugs, stiefouderschap, omgaan met baby's, echtscheiding, tijgermoeders, pesten op school, kortom alles waarmee je als ouders te maken krijgt.

Ultiem kraamcadeau

Na het lezen van Linda. Het Opvoedboek vinden wij dat dit boek het ultieme kraamcadeau is voor nieuwbakken ouders. Dit boek geeft hen een beeld van het bochtige pad dat hen te wachten staat, en hoe ze daar mee kunnen omgaan.

We geven het schoorvoetend toe: Linda. Het Opvoedboek is een heel goed boek.

Praktische informatie

Linda. Het Opvoedboek is voor 18,95 te koop bij Bol.com


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *