Reacties

Hoe veters strikken — 13 reacties

 1. Dat weet ik inderdaad ook nog,... Ik heb in groep 1 mijn strikdiploma gehaald.. Apetrots natuurlijk :).
  Het lijkt me overigens wel handig als ze zelf kunnen strikken. Z. in nu 2, trekt zijn eigen schoenen aan inmiddels (met klittenband :P). Maar over een jaartje of 2 zal hij toch echt ook veters moeten gaan strikken... net als vroegah...

 2. Oh, wat een opluchting ....dat ze later wel weer schoenen met veters willen (en moeten).
  Mijn dochters lopen het grootste deel van de zomer op teenslippers. Ik snap niet hoe ze er op kunnen lopen....naar school mogen ze ze van mij niet aan. Toen ze kleiner waren hadden ze wel veterschoenen, maar dan met een rits opzij. En laarsjes hebben ook ritsen. En ballerina's en sandalen hebben klittenband.
  Mijn ervaring is trouwens ook dat crèche leidsters en kleuterjuffen ook nog wel eens vragen om schoenen die kinderen makkelijk aan kunnen trekken....

  Voor het veterstrikken heb ik ook een keer zo'n gadget gekocht. Het heette Lacies geloof ik. Drie keer raden naar het succes.....:-)
  Ze zijn uiteindelijk in de prullenbak beland.

 3. Oh, wat een opluchting ....dat ze later wel weer schoenen met veters willen (en moeten).
  Mijn dochters lopen het grootste deel van de zomer op teenslippers. Ik snap niet hoe ze er op kunnen lopen....naar school mogen ze ze van mij niet aan. Toen ze kleiner waren hadden ze wel veterschoenen, maar dan met een rits opzij. En laarsjes hebben ook ritsen. En ballerina's en sandalen hebben klittenband.
  Mijn ervaring is trouwens ook dat crèche leidsters en kleuterjuffen ook nog wel eens vragen om schoenen die kinderen makkelijk aan kunnen trekken....

  Voor het veterstrikken heb ik ook een keer zo'n gadget gekocht. Het heette Lacies geloof ik. Drie keer raden naar het succes.....:-)
  Ze zijn uiteindelijk in de prullenbak beland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>