Reacties

'Eerst hartig dan zoet!' — 4 reacties

  1. Ik vind het nog niet meevallen om voor gezonder, alternatief broodbeleg te kiezen. Jij kunt het wel willen, maar als je kind het niet wil.? ga er maar aan staan. mijn dochter trekt al een vies gezicht als er een banaan of avocado op brood wordt gesmeerd. Huttekase ziet er ook niet al te aantrekkelijk uit met die stukjes er in. Als ze eenmaal de chocoladepasta en hagelslag hebben geroken, (ik noem het maar gekscherend snoep-terreur��) is het hek van de dam. Want ik vind het een hele klus om ze daar vanaf te krijgen want ze mogen het van mij niet elke dag op brood, punt. Dus het klinkt allemaal heel romantisch en verantwoord, maar krijg het maar eens voor elkaar bij kinderen.

  2. Ik vind het nog niet meevallen om voor gezonder, alternatief broodbeleg te kiezen. Jij kunt het wel willen, maar als je kind het niet wil.? ga er maar aan staan. mijn dochter trekt al een vies gezicht als er een banaan of avocado op brood wordt gesmeerd. Huttekase ziet er ook niet al te aantrekkelijk uit met die stukjes er in. Als ze eenmaal de chocoladepasta en hagelslag hebben geroken, (ik noem het maar gekscherend snoep-terreur��) is het hek van de dam. Want ik vind het een hele klus om ze daar vanaf te krijgen want ze mogen het van mij niet elke dag op brood, punt. Dus het klinkt allemaal heel romantisch en verantwoord, maar krijg het maar eens voor elkaar bij kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>