Reacties

Bermuda Driehoek voor vrouwen — 6 reacties

 1. Haha, hij is welkom voor een kopje thee na volgende week als ik zwelgend ten onder zal gaan in deze driehoek!
  Maar dan wel thee, geen koffie, ik woon in Engeland.

 2. Gelukkig zijn er ook vrouwen die wel blijven werken wanneer ze kinderen hebben. We zouden anders een nog groter gebrek aan verpleegkundigen, artsen, onderwijzers etc. hebben, dan we nu al hebben..

 3. Gelukkig zijn er ook vrouwen die wel blijven werken wanneer ze kinderen hebben. We zouden anders een nog groter gebrek aan verpleegkundigen, artsen, onderwijzers etc. hebben, dan we nu al hebben..

 4. Gelukkig dat veel van deze vrouwen later als de kinderen goed terecht gekomen zijn gewoon gaan werken en dan komt dat menselijk en maatschappelijk kappitaal dus voor de tweede keer terug in de maatschappij.Geweldig he van die vrouwen!

  anonymus; Die banen zouden net zo goed door mannen kunnen worden opgevuld! Vooral in het basisonderwijs is een groot tekort aan mannelijke rolvoorbeelden.

 5. Gelukkig dat veel van deze vrouwen later als de kinderen goed terecht gekomen zijn gewoon gaan werken en dan komt dat menselijk en maatschappelijk kappitaal dus voor de tweede keer terug in de maatschappij.Geweldig he van die vrouwen!

  anonymus; Die banen zouden net zo goed door mannen kunnen worden opgevuld! Vooral in het basisonderwijs is een groot tekort aan mannelijke rolvoorbeelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>