Aankomend wintersportseizoen weer naar de sneeuw!

Gastpost

Ondanks dat de winter ons land nog niet zo lang geleden verlaten heeft en het wintersportseizoen er nog geen twee maanden op zit, zullen de echte liefhebbers van skiën en snowboarden alweer reikhalzend uitkijken naar het einde van het jaar en het begin van het nieuwe jaar. Voor degenen die de wintersport voor het komende seizoen vroeg willen boeken, zijn de zomermaanden wellicht al het geschikte moment om zich te verdiepen in alle skivakanties, die ongetwijfeld weer in groten getale zullen worden aangeboden komende winter!

Opties genoeg in de zomer

Het maakt niet uit wat je plannen zijn voor de zomer. Er zal altijd een mogelijkheid zijn om eens een reisgids voor het nieuwe wintersportseizoen te pakken en lekker te bladeren, op zoek naar een mooie bestemming. Of je dat nu op de camping doet, zittend bij je tentje of bij minder goed weer in de caravan, of gewoon lekker thuis, binnen op de bank of buiten in de tuin, opties te over!

Wat voor de één misschien wat tegenstrijdig klinkt, kan de ander een mooie paradox vinden. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat je met de familie of met vrienden lekker in de tuin hebt zitten barbecueën op een zwoele zomeravond en dat je dan later met z'n allen rondom een sfeerverhogende vuurkorf, onder het genot van een borreltje, alvast een balletje opgooit over potentiële bestemmingen voor de wintersport.

Vroeg of laat de sneeuw opzoeken?

Doorgaans maakt het niet heel veel uit of je ervoor kiest om in de vroege winter de kou op te zoeken, bijvoorbeeld in de kerstvakantie, of wat later in het wintersportseizoen, bijvoorbeeld in de voorjaarsvakantie. Een weekje weg is altijd lekker en de meeste wintersportgebieden, zoals onder anderen de Kitzbüheler Alpen in Oostenrijk, maar ook gebieden in landen als Zwitserland, Italië en Frankrijk, hebben het hele seizoen door prachtige, (vers) besneeuwde pistes. Vooruitkijken naar de winter en er stiekem al een beetje van dromen, kan altijd!


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *