3 trends voor je herfsthuwelijk

herfsthuwelijk
Gastartikel

Een herfsthuwelijk gepland?
Slim!
De kans op een zweterige boel door de zoveelste hittegolf is een stuk kleiner, je hebt veel meer keuze qua locatie en catering en je vrienden en familie zijn niet massaal op vakantie.
Waarschijnlijk ben je nu volop bezig met de laatste voorbereidingen van je feest. Als dat zo is, hebben wij in dit artikel drie trends die je kunnen inspireren om van je najaarshuwelijk een echte sfeerbom te maken.
Ga je eerder voor een winter trouw?
Ook dan hebben we een kind reminder voor je!

Blijf bij het thema

Themahuwelijken zijn helemaal in. De tijd van het typische ‘Nederlandse’ trouwfeest in de kerk is echt wel voorbij.

Trouwkaarten in herfsttinten

Vaak passen locatie, kledij, muziek, catering en uitnodiging perfect bij elkaar. Het najaar is een uitgelezen moment om je helemaal te laten gaan in het herfstthema. Je kan trouwkaarten maken in de prachtige herfsttinten oranje, geel, rood en – perfect voor een huwelijk – goud.

Wild, pompoen en champignons

Om in het thema te blijven zet je uiteraard de beste smaken van de herfst op het menu: wild, pompoen, champignons… En ga voor een romantische goudgele of groene toets in jullie trouwkleding. En de locatie?
Liefst eentje met zoveel mogelijk herfstige boskleuren natuurlijk. Een kasteel met een weelderige tuin, bijvoorbeeld?
Als je wat gezellige dekentjes ter beschikking stelt, kan je zelfs bij wat frissere temperaturen je ceremonie buiten houden. Laat alleszins geen mogelijkheid onbenut om van de herfstkleuren te genieten!

Geen wit

Dat de bruid wit draagt, lijkt wel een vaste regel. Toch zien we de trend veranderen. Sowieso is het echte spierwit een beetje passé.
Niet elke bruid staat bij de felwitte kleur en het past sowieso beter bij de zomer. In het najaar valt je keuze misschien beter op zachte en warme tinten wit: gebroken wit, beige of zelfs wit dat neigt naar zalmroze zijn echte toppers in de herfst.

Wil je helemaal buiten de lijntjes kleuren?

Dan ga je voor kleur. Een jurk in oudroze of licht oranje doet je echt stralen en past perfect bij het thema.

Eerder een winterhuwelijk?

trouwen in de winter
Ben je een winterbruid? Dan ben je ook helemaal on trend. Je hoeft je van het weer niets aan te trekken, want jouw feest is gewoon binnen.
En je mag je helemaal laten gaan met sfeervolle winterdecoratie.
Vergeet je in dat geval wel zeker niet nu al je save the date uit te sturen?
De winter is wél zo’n topperiode voor skivakanties en familiefeesten en je wil natuurlijk dat iedereen nu al jouw feest met stip op de agenda zet.
In welke periode van het jaar ben jij getrouwd?

Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *