Wanneer voel jij je vrij? Laat het zien met een foto!

Advertorial

Oorspronkelijk was vrijheid de kern het feminisme. Vrijheid voor vrouwen om precies te zijn.

Vrijheid om als vrouw je eigen keuzes te maken, en je leven in te richten naar eigen wens. Vrijheid om buiten de deur te werken. Maar ook de vrijheid om te kiezen voor een parttime baan, of zelfs fulltime moederen.

Minder vrijheid, minder keuze

Deze laatste twee vrijheden liggen de laatste tijd onder vuur. Recent wreef Carlijne Vos, economieredacteur van de Volkskrant, zich zelfs vergenoegd in de handen omdat de vrijheid om te kiezen voor het thuisblijfmoederschap steeds minder wordt. En dat zoveel Nederlandse vrouwen kiezen voor een parttime baan, levert ze het predikaat 'verwend prinsesje'op.

En het wonderlijke is dat het juist de feministes zijn die de vrijheid, die vrouwen mede dankzij hen kregen, onder druk zetten. Hun vrijheid betekent blijkbaar 'Je moet leven zoals wij willen.'

Wat betekent vrijheid voor jou? Vertel het met een foto of video!

Maar echte vrijheid komt van binnenuit. Echte vrijheid kun je iemand anders niet opleggen.

Jett Rebel, de winnaar van 3FM Serious Talent nodigt je  uit om een foto die jouw vrijheid symboliseert te uploaden! Jouw foto komt dan in zijn clip 'Feeling Good'!

Dus: heb jij foto's of video's van jouw ultieme vrijheid moment? Van die momenten die de hashtag #voeljevrij verdienen? Upload die dan en je bent meteen onderdeel van de clip! Onder de deelnemers verloot hi jbovendien leuke prijzen, dus wacht niet en doe nu mee!

Nieuwsgierig naar wat anderen hebben ingestuurd? Dat zie je hier!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *