'Waarom wachten, als het ook vandaag kan?'

Advertorial

'Waarom wachten met iets moois zeggen, als het ook vandaag kan?'

Dat is het motto van de nieuwe campagne van DELA:  En ze hebben een goed punt!

Maak gratis je eigen animatiefilm

In de dagelijkse beslommeringen van een gezin vergeet je namelijk wel eens dat je ook nog partners bent. Praktische zaken zoals 'Wie gaat er naar de 10-minutengesprekken, wie doet de zwemles en waarom zijn de sokken weer op?' voeren al snel de boventoon.

Met deze campagne maak je heel eenvoudig, op basis van informatie op Facebook, een persoonlijke animatiefilm. Van jou en je partner. Het idee is dat je met dit filmpje mensen om wie je geeft kunt laten weten dat ze belangrijk voor je zijn. Het enige dat je ervoor nodig hebt is een Facebook account.

Hoe werkt het?

Het is heel simpel! Je surft naar en de applicatie doet het werk. Binnen no time zit je te kijken naar jouw verfilmde verhaal. Als je jouw film met vrienden deelt, maak je bovendien kans op een gratis bioscoopbezoek met 20 vrienden. Tijdens dat bezoek krijg je dan jouw filmpje te zien op het grote scherm!

Is jouw laatste hoofdstuk goed geregeld?

Als jullie verhaal ten einde loopt, is het fijn als ook het allerlaatste hoofdstuk goed geregeld is. Met het DELA UitvaartPlan laat je je nabestaanden en geliefden verzorgd achter.

Op de website vind je een handige calculator, waarmee je meteen kunt zien hoeveel premie je betaalt voor een uitvaarverzekering van DELA.

Want een open einde op z'n tijd is interessant, maar alleen als het goed geregeld is.

Maak nu jouw filmpje!

Surf nu naar om jullie verhaal in film te zien!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *