Mijn werkende man

In samenwerking met Autoscout

Ook met een werkende man, wil je zelf niet altijd thuisblijven. Maar dat wordt lastig als de Volkswagen altijd door je eega wordt gebruikt voor het woon-werkverkeer.

Op een gegeven moment besluit je dat je zelf eindelijk ook vrijheid wilt en start een zoektocht op het internet. Gelukkig is je man ook enthousiast over jouw wens voor een tweedehands auto en wordt het een gezamenlijk project.

Mobiel zijn

Nu je voor jezelf hebt uitgemaakt dat thuis blijven niet langer een optie is, zul je merken dat de keuze aan tweedehands auto's enorm is. Natuurlijk kijk je eerst in de showrooms van de garagebedrijven die je kent in je eigen woonplaats. Ook het aantal advertenties in de buurtkranten is groot. Toch is de kans dat je daar de auto van je dromen vindt relatief klein. Je besluit om ook eens op internet te kijken en bent verrast over het grote aanbod dat je daar vindt. Er zijn verschillende websites waar je alle tweedehands auto's die in heel Nederland te koop staan, kunt vinden. Kijk nu valt er pas wat te kiezen!

Eigen voorkeuren

Al gauw ontdek je dat je onmogelijk alle mogelijkheden op internet serieus kunt bekijken. Gelukkig is dat ook niet nodig, want veel auto's zijn te duur, te groot of de kleur staat je eenvoudigweg niet aan. Er zal gekozen moeten worden en de website biedt daar genoeg mogelijkheden voor. Met een paar muisklikken sluit je auto's die te duur of te groot zijn uit. Ook besluit je op bouwjaar te selecteren om voor jouw budget het onderste uit de kan te kunnen halen. Uit de longlist die je zo hebt opgebouwd verschijnen al snel de auto's die je echt aanspreken zodat een shortlist gauw is gemaakt. Uiteindelijk heb je je favoriete auto online gezocht! Een afspraak voor een proefrit met de dealer is vervolgens snel gemaakt. Natuurlijk ga je met je werkende man, want samen ophalen betekent dat het echt jullie gezamenlijk project is.


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *