Trend: aardetinten voor kinderkamers en geboortekaartjes

geboortekaartjes

Onderstaand gastartikel gaat over geboortekaartjes in aardetinten!

Gebruik aardetinten voor hippe geboortekaartjes

Ook in geboortekaartjes heersen trends. Daarom kan het soms een uitdaging zijn om je kleintje voor te stellen op een gepaste manier. Lukt het jou niet om de balans te vinden tussen trendy, persoonlijk en stijlvol? Lees in deze blog waarom aardetinten jouw redder in nood zijn.
Maar eerst, hieronder een voorbeeld van een mooi geboortekaartje in aardetinten:
geboortekaartje

Neutraal is het nieuwe speciaal

Vergeet alle extraatjes en felgekleurde kaarten. Je wilt dat je kaartje draait om je kindje, niet om de stijl. Gelukkig is neutraal helemaal in, dus zie je er al meteen trendy uit met een simplistische look. Babyblauw en suikerspinroze zijn niet meer zo origineel. Kies daarom voor een earth tone kleurenschema.
Dit palet bestaat uit warme tonen met een meestal bruine tint die je terugvindt in de aarde.
Dus geen paars of geel, maar een type beige bijvoorbeeld dat doet denken aan een strand. Als je toch graag een fellere kleur in je kaartje wilt en binnen de aardetinten wilt blijven, kies dan misschien voor een diepgroen of intens oranje van bladeren. Klinkt dit toch te creatief voor jou? Dan kan je altijd via een website op een gebruiksvriendelijke manier geboortekaartjes maken.

Van kiempje tot plant en baby

Ook planten op je kaartje zetten is heel trendy. Niet alleen weerspiegelen ze het proces van groei en geboorte, ze zijn een heel gemakkelijke manier om dat groen van die aardetinten in je kaartje te verwerken. Zeker bij geboortekaartjes voor jongens komen die fellere kleuren en daarbij ook planten tevoorschijn. Denk dan bijvoorbeeld aan varens met lange, weelderige bladeren.

Natuur

Natuur is sowieso altijd populair op geboortekaartjes. Daarom zijn aardetinten zo gemakkelijk om toe te passen. Wat bijvoorbeeld een eeuwenoud thema is, zijn dieren. Denk aan olifantjes, vosjes, eekhoorntjes, giraffen enzovoort.

Eigenlijk kan je alles wat schattig is verwerken op je kaartje.

Kies een setting zoals jungle, safari of boerderij en pas zo je aardetinten, natuur en dieren aan je thema aan. Zo kan je gemakkelijk de verschillende tips op elkaar te laten inspelen.

Toch wat extra's?

Ben je fan van aardetinten maar is dat wat te sober voor jou? Verwerk dan wat warm goud in je ontwerp. Dat is ook een aardetint, maar het geeft een mooie schittering aan je kaartje.
Daarnaast is astrologie ook een populair thema bij geboortekaartjes, en kan je dus gerust wat sterretjes verwerken.
Een laatste en origineel idee is om droogbloemen bij je kaartje te geven. Dat voelt iets tactischer, persoonlijker, past binnen het kleurenschema en je loopt het risico niet dat je bloemen verwelken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *