Reacties

Televisiezender RTL bemoeit zich met arbeidsparticipatie — 5 reacties

  1. De opzet komt zeker niet verkeerd op me over. Veel vrouwen willen namelijk op een gegeven moment graag weer aan de slag, maar dikwijls ontbreekt het hen aan het nodige zelfvertrouwen. In zo'n situatie kan het heel verhelderend zijn om op een dergelijke manier weer ervaring op te doen. Ook kan het helpen aan een positievere beeldvorming rondom herintreedsters. Ik ben dus zeker benieuwd naar het programma!

  2. De opzet komt zeker niet verkeerd op me over. Veel vrouwen willen namelijk op een gegeven moment graag weer aan de slag, maar dikwijls ontbreekt het hen aan het nodige zelfvertrouwen. In zo'n situatie kan het heel verhelderend zijn om op een dergelijke manier weer ervaring op te doen. Ook kan het helpen aan een positievere beeldvorming rondom herintreedsters. Ik ben dus zeker benieuwd naar het programma!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>