Televisiezender RTL bemoeit zich met arbeidsparticipatie

Zelfs RTL begint zich te bemoeien met de arbeidsparticipatie van vrouwen. Voor hun nieuwe programma 'Weer aan de slag' zoeken ze vrouwen die hun baan hebben opgegeven om voor de kinderen te zorgen, maar die nieuwsgierig zijn hoe het is in hun oude vak.

Val jij in hun doelgroep?
Zou jij meedoen aan zo'n programma?

Meer info over 'Weer aan de slag'


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

5 reacties

  1. De opzet komt zeker niet verkeerd op me over. Veel vrouwen willen namelijk op een gegeven moment graag weer aan de slag, maar dikwijls ontbreekt het hen aan het nodige zelfvertrouwen. In zo'n situatie kan het heel verhelderend zijn om op een dergelijke manier weer ervaring op te doen. Ook kan het helpen aan een positievere beeldvorming rondom herintreedsters. Ik ben dus zeker benieuwd naar het programma!

  2. De opzet komt zeker niet verkeerd op me over. Veel vrouwen willen namelijk op een gegeven moment graag weer aan de slag, maar dikwijls ontbreekt het hen aan het nodige zelfvertrouwen. In zo'n situatie kan het heel verhelderend zijn om op een dergelijke manier weer ervaring op te doen. Ook kan het helpen aan een positievere beeldvorming rondom herintreedsters. Ik ben dus zeker benieuwd naar het programma!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *