Musthaves voor mama’s

Binnengekomen bericht

De tijd heeft niet stilgestaan, en de moderne moeder is niet meer zoals de oldschool mommy van vroeger.

Oog voor mode, een verzorgd uiterlijk, sporten en ontspanning zijn termen die je bij de moderne mama vaak hoort. Een hoop bezigheden, naast het opvoeden van de kinderen. Hieronder hebben we vier absolute musthaves voor de moderne moeder.

Zachte huid

We haten het! Die kleine scheurtjes die altijd zichtbaar zijn op het lichaam. Er zijn veel verschillende producten tegen striae om je lichaam mee in te smeren. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt dat je huid soepel blijft. Smeer je elke dag in met een rijke crème of een striae serum. In combinatie met een bodyscrub zal je zien dat de huid heerlijk zacht wordt en je minder last hebt van striae.

Mooie nagels

Vind jij het ook leuk om je nagels vaak van een andere kleur te voorzien? OPI heeft een nieuwe app ontwikkeld waarmee je de kleur uit kan zoeken die het beste bij je past. De app laat de kleuren uit de nieuwste collecties zien, en je kunt zien welke kleur het beste bij jou past door de huidskleur en nagellengte aan te passen aan jouw hand. Wees altijd op de hoogte van de nieuwe lijnen van OPI en kijk gemakkelijk welke kleur het beste bij je past!

Tablet op vakantie

Niets is lekkerder dan er even op uit te gaan, en we gaan ook zo vaak mogelijk op vakantie. Vergeet je tablet niet, die is echt super handig op vakantie. Ben je bang voor schade? Geef hem dan een mooie tablethoes. Er zijn ook schitterende hoezen voor specifieke modellen, zoals de mooie iPad Mini 2 hoes of de trendy hoezen voor de Samsung Galaxy Note Pro 12.2. Ze geven je tablet niet alleen een verzorgde look, maar ze beschermen hem ook tegen schade.

Trends volgen op Instagram

Je kunt de leukste ideeën voor je kinderen of voor jezelf opdoen op Instagram. Heel simpel en superleuk! Installeer de app op je smartphone of tablet en speur vanaf het schoolplein, op de bank of tijdens het koken naar ideeën en trends. Het leuke aan Instagram is dat je het kunt afstemmen op de dingen die jou aanspreken. Volg daarom de mensen die dezelfde interessegebieden hebben als jij!

De winter is weer voorbij dus er staan wat prachtige maanden te wachten. Be fashionable & happy!


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *