Reacties

MoederCAO: 2500 euro netto per maand? — 14 reacties

 1. Ik lees trouwens in de Wiki link niets over betrokkenheid van Spong bij deze moeder CAO. En ik herinner me dat mevr. Hauwert het in de jaren 90 had over 2500 gulden, dat is nu al 2500 euro? Dat is snel cashen!

 2. Ik lees trouwens in de Wiki link niets over betrokkenheid van Spong bij deze moeder CAO. En ik herinner me dat mevr. Hauwert het in de jaren 90 had over 2500 gulden, dat is nu al 2500 euro? Dat is snel cashen!

 3. Het idee van een basis salaris stamt al uit een veel eerder tijdperk.
  Begin jaren 80 spraken wij daar binnen de vakbond al over.
  Maar dan wel voor iedereen.
  Waarom zou een thuisblijf vader geen basissalaris mogen krijgen en een moeder wel?

  Het bedrag wat hier genoemd wordt vind ik wel waanzinnig hoog.

 4. Het idee van een basis salaris stamt al uit een veel eerder tijdperk.
  Begin jaren 80 spraken wij daar binnen de vakbond al over.
  Maar dan wel voor iedereen.
  Waarom zou een thuisblijf vader geen basissalaris mogen krijgen en een moeder wel?

  Het bedrag wat hier genoemd wordt vind ik wel waanzinnig hoog.

 5. Goh,ik denk dat veel mensen met een baan buitenshuis ook wel een dergelijk salaris zouden willen. Ik ben als thuisblijfmoeder helemaal pro meer waardering voor thuiswerk etc. maar deze mevrouw leeft nogal in een andere wereld, denk ik zo.

 6. Goh,ik denk dat veel mensen met een baan buitenshuis ook wel een dergelijk salaris zouden willen. Ik ben als thuisblijfmoeder helemaal pro meer waardering voor thuiswerk etc. maar deze mevrouw leeft nogal in een andere wereld, denk ik zo.

 7. MoederCAO en daarmee alle vaders die trouw voor de kinderen zorgen discrimineren omdat ze nou eenmaal geen 9 maanden met een kind hebben rondgelopen?
  Kunnen wij daar iets aan doen????? We zijn nu eenmaal niet zo geschapen. We (spreek nu namens mezelf) hebben onszelf aangepast aan jullie wensen, ik doe het huishouden, ik zorg voor de kinderen en ik doe het met veel plezier (sterker nog, ik kan me niet voorstellen waarom de vrouwen dat niet meer willen, de lach van een gelukkig kind is onbetaalbaar). Ik heb me dus volledig geevrouwcipeerd…. en dan wil zo’n koekebakster ff melden dat alle vrouwen die het huishouden doen 2500 euro in de maand moeten vangen en de mannen het voor niks moeten doen…… slavendrijfster….

 8. MoederCAO en daarmee alle vaders die trouw voor de kinderen zorgen discrimineren omdat ze nou eenmaal geen 9 maanden met een kind hebben rondgelopen?
  Kunnen wij daar iets aan doen????? We zijn nu eenmaal niet zo geschapen. We (spreek nu namens mezelf) hebben onszelf aangepast aan jullie wensen, ik doe het huishouden, ik zorg voor de kinderen en ik doe het met veel plezier (sterker nog, ik kan me niet voorstellen waarom de vrouwen dat niet meer willen, de lach van een gelukkig kind is onbetaalbaar). Ik heb me dus volledig geevrouwcipeerd…. en dan wil zo’n koekebakster ff melden dat alle vrouwen die het huishouden doen 2500 euro in de maand moeten vangen en de mannen het voor niks moeten doen…… slavendrijfster….

 9. 'Er wordt achter de schermen gewerkt aan de MoederCAO door kundige politici, oud premier Kok, premier Rutte, de Europese bank, de koningin, Spongadvocaten, enz. enz. enz'

  Als ik dit lees, griezel ik al. Deze mevrouw is echt goed van het padje af. De koningin houdt zich hier helemaal niet mee bezig, dat mag ze ook helemaal niet. Rutte is hier ook niet mee bezig. De reactie van Hauwers staat vol beweringen die ze niet hard kan maken. Uit de buurt van deze mevrouw blijven, zou ik iedereen aanbevelen..

 10. 'Er wordt achter de schermen gewerkt aan de MoederCAO door kundige politici, oud premier Kok, premier Rutte, de Europese bank, de koningin, Spongadvocaten, enz. enz. enz'

  Als ik dit lees, griezel ik al. Deze mevrouw is echt goed van het padje af. De koningin houdt zich hier helemaal niet mee bezig, dat mag ze ook helemaal niet. Rutte is hier ook niet mee bezig. De reactie van Hauwers staat vol beweringen die ze niet hard kan maken. Uit de buurt van deze mevrouw blijven, zou ik iedereen aanbevelen..

 11. Dit kreeg ik een tijdje geleden van Mariet Hauwert als antwoord op mijn vraag of er nog iets gebeurde, aangezien de website al jaren hetzelfde was en moeilijk te lezen is. De telefgaarf verwoord de angst van de politici dat er wel degelijk een podium is binnen de politiek.

  Dag .....
  Wat fijn dat je de moeite neemt om een e-mail te sturen. Je bent de enige!
  Alles wat er op de website staat is nog steeds eigentijds. Deelname aan de verkiezingen is niet nodig. Er wordt achter de schermen gewerkt aan de MoederCAO door kundige politici, oud premier Kok, premier Rutte, de Europese bank, de koningin, Spongadvocaten, enz. enz. enz.
  Verkiezingen zijn een ouderwetse schijnvertoning geworden. De uitslag is al van te voren gepland door toppers die de uiteindelijk cijfers programmeren en die de knoppen bedienen. Er is het Burgerinitiatiefvoorstel voor in de plaats gekomen, als spreekbuis naar de politiek, om goede zaken in gang te zetten. Goeie dingen komen langzaam. Ik heb vertrouwen, zoals in jouw mooie woorden staat beschreven.
  Dank je wel en met vriendelijke groet,
  Mariet Hauwert.

 12. Dit kreeg ik een tijdje geleden van Mariet Hauwert als antwoord op mijn vraag of er nog iets gebeurde, aangezien de website al jaren hetzelfde was en moeilijk te lezen is. De telefgaarf verwoord de angst van de politici dat er wel degelijk een podium is binnen de politiek.

  Dag .....
  Wat fijn dat je de moeite neemt om een e-mail te sturen. Je bent de enige!
  Alles wat er op de website staat is nog steeds eigentijds. Deelname aan de verkiezingen is niet nodig. Er wordt achter de schermen gewerkt aan de MoederCAO door kundige politici, oud premier Kok, premier Rutte, de Europese bank, de koningin, Spongadvocaten, enz. enz. enz.
  Verkiezingen zijn een ouderwetse schijnvertoning geworden. De uitslag is al van te voren gepland door toppers die de uiteindelijk cijfers programmeren en die de knoppen bedienen. Er is het Burgerinitiatiefvoorstel voor in de plaats gekomen, als spreekbuis naar de politiek, om goede zaken in gang te zetten. Goeie dingen komen langzaam. Ik heb vertrouwen, zoals in jouw mooie woorden staat beschreven.
  Dank je wel en met vriendelijke groet,
  Mariet Hauwert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>