Mama worden: alles wat je moet weten over zwangerschap en bevalling

mama worden, spitz

Mama worden van dr. Spitz is letterlijk een gewichtig boek.

En dat moet misschien ook wel met een ondertitel die belooft: 'Alles wat je moet weten over zwangerschap en bevalling'.

Mama worden: alles wat je moet weten over zwangerschap en bevalling

Mama worden: alles wat je moet weten over zwangerschap en bevalling is een lijvig boek dat is samengesteld door een team van specialisten onder leiding van prof. Dr. Bernard Spitz (UZ Leuven) en Sophie Vanherpe (redacteur van online community Mama Baas).

Het feit dat professionals verantwoordelijk zijn voor de inhoud van het boek geeft een boek over zwangerschap en bevalling zeker meerwaarde. Zeker in de zee van 'hilarisch boeken over zwangerschap en moederschap' die geschreven zijn door enkel ervaringsdeskundigen.

Look and feel van het boek

Mama worden is mooi vormgegeven, met zachte kleuren zonder ergens zoetig te worden. Het boek heeft een serieuze, maar prettige uitstraling.

Naslagwerk

Dankzij de uitgebreide inhoudsopgave en de index achterin is Mama worden een handig boek om in je kast te hebben staan. Je kunt het uiteraard van begin tot eind lezen, maar het leent zich uitstekend als naslagwerk om dingen even op te zoeken.

De enige kanttekening is het bij tijd en wijle duidelijk Vlaamse taalgebruik.Conclusie over Mama worden

Mama worden is een prima naslagwerk voor zwangeren en pas bevallen vrouwen. Het is nadrukkelijk neutraal als het gaat om onderwerpen als borstvoeding en flesvoeding en geeft degelijke informatie over zo ongeveer elk mogelijk onderwerp waarmee je als aanstaand ouderpaar te maken krijgt.Praktische informatie over Mama worden

Mama worden is voor 29,99 te koop bij bol.com. Een prijs die past bij het gewicht van het boek.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *