Reacties

Kleden Nederlandse vrouwen zich genderneutraal of lomp? — 20 reacties

 1. ja vrouwen hier in nederland zijn relaxter in een onesie haha thuis op de bank dan. ik denk dat wij hier wel meer broeken dragen dan rokken en jurken zoals in parijs. maar de meeste vrouwen die ik ken hebben gewoon een leuk kapsel sieraden handtas etc.
  btw ik vind genderneutraal opvoeden de eerste jaren best ok! jongens ook gewoon roze barbies prinsessenjurken en nagellak. meiden ook gewoon auto's joggingbroeken ridderpakken en stoeien.

 2. ja vrouwen hier in nederland zijn relaxter in een onesie haha thuis op de bank dan. ik denk dat wij hier wel meer broeken dragen dan rokken en jurken zoals in parijs. maar de meeste vrouwen die ik ken hebben gewoon een leuk kapsel sieraden handtas etc.
  btw ik vind genderneutraal opvoeden de eerste jaren best ok! jongens ook gewoon roze barbies prinsessenjurken en nagellak. meiden ook gewoon auto's joggingbroeken ridderpakken en stoeien.

 3. Ik heb er nog nooit zo over nagedacht.. Het is mij in ieder geval niet opgevallen dat ik vaak denk dat een vrouw als man zag. Gelukkig ben ik zelf ook nog nooit als man aangesproken 😉

 4. Ik heb er nog nooit zo over nagedacht.. Het is mij in ieder geval niet opgevallen dat ik vaak denk dat een vrouw als man zag. Gelukkig ben ik zelf ook nog nooit als man aangesproken 😉

 5. Heel eerlijk? Ik ben het er wel mee eens. Zeker als ik zomaar in onze stad om mij heen kijk. Ik kan mij echt laven aan de vrouwen in Parijs en Rome als ik daar rondloop. Wat zij uitstralen? Dat wil ik ook! Los hiervan kan iedereen een fijne uitstraling hebben, zonder dat je jezelf als een Francaise of Italiaanse vrouw kleedt. Maar toch. Ik hou ervan en ik neig ernaar om het met de schrijfster eens te zijn.

 6. Heel eerlijk? Ik ben het er wel mee eens. Zeker als ik zomaar in onze stad om mij heen kijk. Ik kan mij echt laven aan de vrouwen in Parijs en Rome als ik daar rondloop. Wat zij uitstralen? Dat wil ik ook! Los hiervan kan iedereen een fijne uitstraling hebben, zonder dat je jezelf als een Francaise of Italiaanse vrouw kleedt. Maar toch. Ik hou ervan en ik neig ernaar om het met de schrijfster eens te zijn.

 7. Ik ben het wel met de schrijfster eens. Zelfs hier in Belgie dragen vrouwen net wat meer zorg voor zichzelf, in Nederland moet het vaak praktisch. Nu ik hier woon en regelmatig in Italie ben, valt het mij ook op. Je mag je als vrouw best laten zien, dat is toch juist leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>