Het is gratis, gezond en overal. Rara, wat is dat?

Rara, wat is gratis, gezond en overal beschikbaar?

De natuur!

oerr project

Kinderen spelen weinig buiten

Anno 2014 spelen kinderen veel  minder buiten dan hun ouders. En nóg veel minder dan hun grootouders. De actieradius van het moderne kind is vele malen kleiner dan die van bijvoorbeeld een kind in de jaren vijftig.

Natuurmonumenten is daarom een actie begonnen om kinderen te inspireren naar buiten te gaan. En dat doet Natuurmonumenten met project OERRR.

OERR: gratis kaarten cadeau

Project OERR is helemaal gratis. Je meld je kind aan, en als beloning krijg je de waaier van OERRR (kinderen tot 6 jaar) of de kaarten van OERRR, (kinderen tot 12 jaar) thuis gestuurd.

De kaarten van OERR hebben een handig formaat, en er staan leuke speel-en knutsel en informatieve opdrachten op. De kaarten nodigen je kind als het ware uit om naar buiten te gaan. Zo is er bijvoorbeeld een kaart die je vertelt hoe je het weer kunt voorspellen met een dennenappel. Of hoe je net als een egel je onder de bladeren kan verstoppen.

Meld je kind gratis aan

Je kunt je kind nu gratis aanmelden bij OERRR. Deelname aan OERR is helemaal gratis, maar als je het kunt missen vindt Natuurmonumenten een donatie van 5,- per jaar wel heel fijn. Maar het hoeft dus niet.

Na aanmelding krijgt je kind gratis 4 keer per jaar een setje kaarten.

Hier onder zie je een voorbeeld van zo'n OERR kaart

oerkaart

Meer informatie over kind en natuur?


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *