Een trip naar Moviepark Germany

Door Kim

Wil je met de kids graag een leuk uitstapje maken en daar niet al te ver voor hoeven te reizen?

Een trip naar Moviepark Germany is dan zeker aan te raden. Dit park ligt namelijk op maar anderhalf uur rijden vanaf Utrecht.

Dit attractiepark is gelegen in de Duitse plaats Bottrop en hier draait alles om de wereld van de film. Je kunt hier kennis maken met diverse onderdelen uit de filmwereld. Zo kun jij je als figurant wanen op een filmset. Zeker voor de kids kan dit een heel unieke ervaring worden.

De leukste shows en attracties 

Er zijn maar liefst 40 attracties en shows waar je uit kunt kiezen. Elke show die wordt opgevoerd heeft een bepaald thema. Voor snelheid en actie kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan New York Plaza de Western Saloon. De Crazy Action Stuntshow laat je gezin kennis maken met de stunts uit actiefilms.

Verder kun jij je hier prima vermaken in één van de achtbanen die het park rijk is.

Ga er een paar dagen tussenuit 

Wil je alles op je gemakje doen? Dan kun je ook een hotel boeken in de buurt van het attractiepark. Je kunt dan op je gemakje naar je bestemming rijden en je hoeft niet dezelfde dag nog terug naar huis te rijden.

Er zijn diverse reisorganisaties die tweedaagse arrangementen aanbieden naar het attractiepark. Zo ga je extra voordelig een weekendje weg naar Duitsland.

Een unieke belevenis

Maak met je hele gezin onderdeel uit van de filmwereld en breng een onvergetelijke dag door in het leukste park van Duitsland.

Je kids blij zijn dat jij ze hebt meegenomen naar de wereld van film en entertainment!

Zie ook De kunst van het reizen van Alain de Botton

 Blijf op de hoogte en neem een gratis emailabonnement!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *