Ben jij klaar voor rokjesdag?

Wijlen Martin Bril genoot er ieder jaar weer van: 'Rokjesdag', de dag dat vrouwen massaal met de benen bloot gaan. Maar wat de heer Bril niet zag, waren de voorbereidingen van vrouwen op Rokjesdag!

Benen worden onthaard en gebruind, nagels geknipt en gelakt. Vrouwen bereiden zich terdege voor op rokjesdag, en menigeen neemt huilend afscheid van haar legging die zo prettig allerlei ongerechtigheden bedekte. En dan hebben we het nog niet eens over de bikinitijd die om een nog grotere onderhoudsbeurt vraagt.

Gelukkig hoef je dit allemaal niet alleen te doen, Nivea komt je te hulp met een handig drie stappenplan en biedt gepaste hulpmiddelen aan!

Stap 1. Glad
Stap 2. Strak
Satp 3. Bruin

Voor Stap 1 gebruik je: NIVEA Double Effect Shower and Shave: maakt scheren onder de douche gemakkelijk. De NIVEA Double Effect Shower and Shave is een unieke douche- en scheercrème waarmee je gemakkelijk onder de douche kan scheren. Het verzorgt de huid door avocado-olie en vergemakkelijkt het scheren dankzij het zachte en stevige schuim.

Voor Stap 2 gebruik je: NIVEA Body Good Bye cellulite: vermindert cellulite in 3 weken. De unieke formule van NIVEA Good bye Cellulite Gel heeft een verkoelende werking op de huid waardoor de bloedcirculatie geactiveerd wordt en je hoeft deze gel zelfs niet in te masseren.

Voor Stap 3 gebruik je: NIVEA Sun Protect and Bronze: Het eerste zonbeschermings product wat goede bescherming geeft en er voor zorgt dat je sneller kleurt!

Als Martin Bril dit had geweten had hij vast ook geschreven over Bikinidag!


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *