Wat zit er in je tas tijdens een avond uit?

avondje uit

Ik heb een schoudertas waarin ik 'mijn spullen' heb. Denk aan mijn portemonnee, smartphone,  zakdoeken van die opvouwbare tasjes die plastic tasjes vervangen etc.

Maar als je uit gaat, wil je doorgaans een wat kleiner en eleganter tasje meenemen.

Henny schreef speciaal voor Het Moederfront onderstaande blogpost: 'Wat zit er in je tas tijdens een avond uit?'

Wat zit er in je tas tijdens een avond uit?

Als je gaat stappen, tref je thuis natuurlijk al de nodige voorbereidingen.

Zo zorg je dat je make-up in orde is, evenals je outfit. Toch wil je eenmaal onderweg wellicht ook nog wel wat kunnen bijwerken. Daarnaast zijn er andere benodigdheden die je in je tasje moet stoppen. Dit zijn onze tips!

Make-up

Nog even je lipstick of mascara bijwerken onderweg? Het is handig om het bij je te hebben! Zeker als je bijvoorbeeld door de regen moet fietsen – wat helaas natuurlijk nogal vaak het geval is in ons koude kikkerlandje.
Maar ook als je een lange avond voor de boeg hebt en er zeker van wilt zijn dat je look fabuleus blijft, heb je hier baat bij. Neem het gewoon mee! Veel make-up is er in een vrij kleine verpakking te vinden: denk aan de goede lipstick van M·A·C. Daar is vast nog een plekje voor te vinden in je tas.

Parfum

Je wilt het liefst lekker ruiken tijdens een avond uit. Maar parfum kan toch wat vervliegen na een paar uur tijd. De oplossing? Neem een klein flesje mee in je tas. Ga uiteraard voor een goed parfum, van Tom Ford bijvoorbeeld. Daarmee ruik je heerlijk! Lees nu hoe je een namaak parfum herkent!

Telefoon

Zorg dat je tasje groot genoeg is om je telefoon erin te kunnen stoppen. In veel feestoutfits is het namelijk niet zo sierlijk om je telefoon in je zak te stoppen, of wellicht heb je überhaupt geen zak. In een jurk of rok zit immers lang niet altijd een zak.
Mocht je toch een kledingstuk zoeken met een zak erin, dan kun je aan een blazer denken. Maar het is net zo eenvoudig om de telefoon in je tas te bewaren – zo raak je ‘m ook minder snel kwijt.

Oplader

Ga je de hele avond en nacht weg, of ben je vergeten om je telefoon vooraf op te laden? Denk er dan tevens aan om je oplader in je tas te stoppen. Een powerbank is trouwens nog wel handiger, mocht je niet zeker weten of je een stopcontact tegenkomt.

Portemonnee

Het is uiteraard verplicht om je identiteitskaart of rijbewijs te kunnen laten zien als hierom wordt gevraagd. Ook wordt hier vaak om gevraagd bij de ingang van een club. En je pinpas, die heb je tevens nodig. Stop dus zeker je portemonnee in je tasje, of in ieder geval de belangrijkste pasjes.

 Zakdoekjes

 De neus snuiten, een traantje wegpinken of een vlek verwijderen van je kleding: zakdoekjes kunnen op allerlei momenten van pas komen. Stop daarom altijd een pakje zakdoekjes in je tas!

Sleutels

Uiteraard wil je na dat avondje uit ook weer thuis kunnen komen.

Vergeet je sleutels niet! Geloof ons maar: je zult echt niet de eerste zijn die bij thuiskomst diep in de nacht realiseert de sleutels niet bij zich te hebben. Controleer dit dus altijd even voor vertrek. Zo ben je echt op alles voorbereid!

Nawoord

Dankjewel Henny voor je leuke artikel. Ik vond het leuk om te bedenken wat er in mijn tasje zit, als ik uitga. Dat is een stuk minder. Eigenlijk alleen wat geld, zakdoekjes en mijn smartphone.
Make-up gebruik ik niet, parfum doe ik thuis op, en een oplader heb ik niet nodig, want zo lang ga ik doorgaans niet weg.
Maar er zullen vast mensen zijn die inderdaad deze spullen graag meenemen!

Leestips

 
Wat zit er in jouw tas tijdens een avondje uit?

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *