Reacties

Ware rijkdom is je eigen keuzes kunnen maken — 2 reacties

  1. Lijkt me een leuk boek om te lezen. Wij hebben de keuze voor 1 werkende binnen ons gezin bewust gemaakt.
    We kunnen gelukkig goed rondkomen, mijn partner heeft een goede baan. Ik herken de dingen die in het boek beschreven staan. Omdat we geen dubben inkomen hebben en ook willen sparen houden we onze uitgaven goed in de gaten. Wat me wel stoort is de inkomenspolitiek van de overheid. Een 2 verdiener gezin met hetzelfde bruto inkomen als mijn partner houdt maandelijks 1000 euro meer over. Dit houdt in dat wij 3000 euro moeten afstaan aan belastingen en het 2 verdieners gezin nog geen 2000 euro. Inmiddels hebben een aantal politieke partijen hierover al aan de bel getrokken maar of er maatregelen worden genomen moet ik nog zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>