Reacties

Polygamie: oplossing voor het kinderopvang probleem? — 7 reacties

 1. Ik heb ze bij Ophra gezien, erg bijzondere constructie, maar ik denk dat het wel voorkomt in Nederland maar treedt men er niet mee naar buiten.Ik heb ook een dergelijk gezin gekend.
  Uiteraard heb je dan geen moeite met de kinderopvang maar het zou niet mijn ding zijn.

 2. Ik heb ze bij Ophra gezien, erg bijzondere constructie, maar ik denk dat het wel voorkomt in Nederland maar treedt men er niet mee naar buiten.Ik heb ook een dergelijk gezin gekend.
  Uiteraard heb je dan geen moeite met de kinderopvang maar het zou niet mijn ding zijn.

 3. Welja, Sillie's idee zou ook een goeie optie zijn (voor ons vrouwen dan) maar dat is iets wat ik nog niet gezien heb. Volgens mij zal je ook niet veel mannen vinden die daar toe bereid zijn. Omgekeer moet maar kunnen? Ik heb er mijn vragen bij... Het zou ook niets voor mij zijn. (om eerlijk te zijn een huwelijk met meerdere mannen ook niet)

 4. Welja, Sillie's idee zou ook een goeie optie zijn (voor ons vrouwen dan) maar dat is iets wat ik nog niet gezien heb. Volgens mij zal je ook niet veel mannen vinden die daar toe bereid zijn. Omgekeer moet maar kunnen? Ik heb er mijn vragen bij... Het zou ook niets voor mij zijn. (om eerlijk te zijn een huwelijk met meerdere mannen ook niet)

 5. Als polygamie de zig te veel verspreidt zullen we een grote toename zien in geweld en godsdienst fundamentalisme,
  Omdat veel dan geen toegan meer hebben tot vrouwen, zullen zij vaker of crimineel of godsdienst fundamentalist worden.
  simpelweg omdat ze geen leuk leven hebben.

  Je kan hier moralistish over doen, maar dit zal hier hellemaal niets aan veranderen

  dus polygamie nee-bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>