Reacties

Kinderkamers: voors en tegens — 2 reacties

  1. Toen de kinderen nog heel klein waren, sliepen ze bij ons in de kamer. Ik voedde ze zelf, dus soms viel ik in slaap met de kleine naast me. Ze lagen wel in een eigen bedje naast het onze.
    Ik weet zeker dat het een baby geen lor kan schelen hoe trendy of creatief zijn kamertje is ingericht, die wil het liefst dicht bij Mama zijn. De buik uit, zo'n warm, veilig kamertje en dan ineens in je eentje, nee, dat is me een te grote overgang. De eerste sliep een half jaar ongeveer bij ons, de tweede sliep veel beter en ging na een paar maanden over naar de kinderkamer -met grote broer daarbij.

  2. Toen de kinderen nog heel klein waren, sliepen ze bij ons in de kamer. Ik voedde ze zelf, dus soms viel ik in slaap met de kleine naast me. Ze lagen wel in een eigen bedje naast het onze.
    Ik weet zeker dat het een baby geen lor kan schelen hoe trendy of creatief zijn kamertje is ingericht, die wil het liefst dicht bij Mama zijn. De buik uit, zo'n warm, veilig kamertje en dan ineens in je eentje, nee, dat is me een te grote overgang. De eerste sliep een half jaar ongeveer bij ons, de tweede sliep veel beter en ging na een paar maanden over naar de kinderkamer -met grote broer daarbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>