Je kan er maar beter om lachen: boek review

De Nederlandse Bridget Jones wordt ze wel genoemd: Esther Vuijsters, fervent blogger en sinds kort auteur van haar eerste boek 'Je kan er maar beter om lachen'.

In 2003 startte Esther als blogger op de site van Viva, en sinds 2006 blogt ze op Vrouwonline. Esther is getrouwd met Paul (41) en samen hebben ze twee dochters Lizzy (9) en Annabel (7). 'Je kan er maar beter om lachen' is Esthers eerste roman en werd uitgegeven met behulp van TenPages.com.

Gezellig, makkelijk boekje

Aanvankelijk wilde Esther haar leukste columns bundelen, maar de uitgeverij adviseerde een romanvorm. En dat heeft goed uitgepakt, want 'Je kan er maar beter om lachen' is een gezellig boek geworden.

Het gaat over de dagelijkse beslommeringen van een typisch Nederlandse moeder: parttime baan, twee kinderen die elke dag naar school moeten, een man, en een huis. Van een ontwikkeling of plot is niet echt sprake, maar dat hoeft ook eigenlijk niet. Het is gewoon een gezellig boekje om te lezen: niet te moeilijk, herkenbaar en regelmatig humoristisch.

Praktische informatie

'Je kan er maar beter om lachen' is voor 17,95 te koop bij Bol.com


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *