Reacties

Eco mode: wat is dat en waarom zou je het kopen? — 6 reacties

 1. Goed dat je dit onder de aandacht brengt. Zo verkeerde ik ook nog in het - blijkbaar achterhaalde - idee dat eco kleding duur is.
  Persoonlijk ben ik heel blij met deze ontwikkeling. Want waar wij ons uiterste best doen om onze kinderen een mooie kindertijd te bezorgen, kunnen kinderen aan de andere kant van de wereld niet eens naar school omdat ze 16 uur per dag achter een naaimachine moeten doorbrengen.

  Bedankt trouwens voor de logo's van de keurmerken. Zodoende weet ik waar ik waaraan ik eco kleding kan herkennen!

 2. Goed dat je dit onder de aandacht brengt. Zo verkeerde ik ook nog in het - blijkbaar achterhaalde - idee dat eco kleding duur is.
  Persoonlijk ben ik heel blij met deze ontwikkeling. Want waar wij ons uiterste best doen om onze kinderen een mooie kindertijd te bezorgen, kunnen kinderen aan de andere kant van de wereld niet eens naar school omdat ze 16 uur per dag achter een naaimachine moeten doorbrengen.

  Bedankt trouwens voor de logo's van de keurmerken. Zodoende weet ik waar ik waaraan ik eco kleding kan herkennen!

 3. Ik let er niet altijd op, maar als de keuze er is, dan koop ik het graag. Als er meer keuze was, had ik zeker meer gekocht ook. Ik vind het belangrijker dan wat ik dacht eigenlijk 🙂

 4. Ik let er niet altijd op, maar als de keuze er is, dan koop ik het graag. Als er meer keuze was, had ik zeker meer gekocht ook. Ik vind het belangrijker dan wat ik dacht eigenlijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>