De mythe van de Mythe van de Roze Wolk

roze wolk

'Bekennen' dat het moederschap je soms zwaar valt is erg in de mode.

Om de haverklap komt er weer een boek uit waarbij de auteurs het doen voorkomen alsof zij als eerste en enige het zwijgen rondom moeder zijn doorbreken. Zij komen met de waarheid! Namelijk dat het moederschap niet alleen maar een roze wolk is.

Maar deze 'waarheid' is zo langzamerhand hetzelfde als stellen dat gras groen is. Vele vrouwen hebben dit namelijk al eerder ontboezemt. Onder andere Claudia de Breij.


Het Wij Vertellen Eindelijk De Waarheid Over Het Moederschap genre.

Recent kwamen er weer twee nieuwe boeken uit in het Wij Vertellen Eindelijk De Waarheid Over Het Moederschap genre.

Barbara van Erp en Femke Sterken schreven het boek 'Dit is het boek voor ouders met een leven' en Elstbeth Teeling, Eva Bronsveld, Roos Schlikker en Miloe van Beek kwamen met het boek Van achter het behang tot over je oren.

Beide boeken bieden het bekende hilarische, eerlijke kijkje achter de schermen van het vermeende rooskleurige moederschap.

Dit is het boek voor ouders met een leven versus Van achter het behang tot over je oren

Dit is het boek voor ouders met een leven biedt net iets meer dan Van achter het behang tot over je oren. Barbara van Erp en Femke Sterken behandelen met name zwangerschap en bevalling. Maar komen daarnaast origineel uit de hoek met informatie over vagina's na de bevalling. Bovendien hebben ze foto's van 'echte vrouwen' in het boek, iets dat altijd erg aanspreekt.

Van achter het behang tot over je oren is wat meer een opvoedkundig adviesboek. Waarbij je je als lezer afvraagt: 'Wie heeft jullie tot expert gemaakt?'


Conclusie

Wie een 'hilarisch' boek wil lezen over het moederschap waarbij de auteurs bekennen hoe het eigenlijk echt zit met het moederschap, kies dan voor Dit is het boek voor ouders met een leven. Dat is tenminste nog een beetje origineel.

Praktische informatie

Dit is het boek voor ouders met een leven kost 22,50 bij bol.com.
Van achter het behang tot over je oren kost 17,50.

Blijf op de hoogte en neem een gratis emailabonnement!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *