Wie betaalt er nu eigenlijk de prijs?

'Mijn dochter maakt erg lange dagen op de crèche. Het is de prijs die mijn man en ik betalen om beiden, ondanks het ouderschap, te kunnen werken en een carrière na te kunnen streven.'

(Hasna El Maroudi, Opzij nr 4-2016)

Maar zijn Hasna en haar man de enigen die 'de prijs' betalen?

Blijf op de hoogte en neem een gratis emailabonnement!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Ontdek meer van Het Moederfront

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Hm, ik vind dit een nogal negatief geladen vraag. Aan alles zit een prijs. Of het nu gaat over de prijs die wordt betaald voor kinderen op de creche of de prijs die wordt betaald voor moeders die bewust thuisblijven. En dit geldt toch ook voor andere individuele keuzes, die mogelijk tot gevolg hebben dat de maatschappij hiervoor betaalt.
    Ik vind het zo jammer dat (vooral onder moeders) het niet mogelijk lijkt te zijn om te leven en te laten leven en respect te hebben voor de keuzes die we maken.

  2. Hm, ik vind dit een nogal negatief geladen vraag. Aan alles zit een prijs. Of het nu gaat over de prijs die wordt betaald voor kinderen op de creche of de prijs die wordt betaald voor moeders die bewust thuisblijven. En dit geldt toch ook voor andere individuele keuzes, die mogelijk tot gevolg hebben dat de maatschappij hiervoor betaalt.
    Ik vind het zo jammer dat (vooral onder moeders) het niet mogelijk lijkt te zijn om te leven en te laten leven en respect te hebben voor de keuzes die we maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *