Vergelijkbare berichten

13 reacties

 1. he die had ik even nodig, van de week zo'n gesprek gehad op het schoolplein, wat ik voor werk deed.
  Nou, ik ben TBM, studeer psychologie en ben overblijfmoeder.
  Oh, maar wat doe je dan voor werk?
  Ik werk thuis.
  Ja maar wat doe je dan thuis.
  Zucht.

 2. he die had ik even nodig, van de week zo'n gesprek gehad op het schoolplein, wat ik voor werk deed.
  Nou, ik ben TBM, studeer psychologie en ben overblijfmoeder.
  Oh, maar wat doe je dan voor werk?
  Ik werk thuis.
  Ja maar wat doe je dan thuis.
  Zucht.

 3. Tja, mensen neigen er nu eenmaal ongeneeslijk toe om in kaders te denken. Een betaalde baan hebben, dat hoort tegenwoordig blijkbaar gewoon zo. Maar Femke, studeren en zorgen is samen een heavy job, dus laat maar lekker zien dat het ook zo kan, en dat je er trots op bent! Wie weet ben jij wel inspirerend voor al die mensen die gedachteloos doen wat de grote meute ook doet?

 4. Tja, mensen neigen er nu eenmaal ongeneeslijk toe om in kaders te denken. Een betaalde baan hebben, dat hoort tegenwoordig blijkbaar gewoon zo. Maar Femke, studeren en zorgen is samen een heavy job, dus laat maar lekker zien dat het ook zo kan, en dat je er trots op bent! Wie weet ben jij wel inspirerend voor al die mensen die gedachteloos doen wat de grote meute ook doet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *